Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi autók jobbak voltak ?

Régi autók jobbak voltak ?

Figyelt kérdés

A régi autók jobbak mint a mai újak ?

A 123/126 merci jobbak mint a mai új mercik ? Főleg itt a megbízhatósága gondolok. De nem csak a mercik érdekelnek hanem minden fajta féle.

okt. 5. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem, mások voltak, de jobbak nem.
okt. 5. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:

Valószínüleg azért érzékelem hígfosnak, mert van tapasztalatom, és rálátásom, és meg tudom állapítani.

De tudod mit? én szeretem hogy relatíve egyszerű eszközökkel meg tudom szerelni ezeket. Én hazajövök lábon elég sok hibával akár az út szélén megdrótozva.. az "elképesztő fejlődésen átment" modenrkori hígfos, pedig várja majd a trélert, mert valami hülye szenzorhibával fogja magát, letilt, és se té, se tova. :D :D

Szóval én arra szerintem lehetek büszke hogy az "elmaradott" autómnak nem tud olyan hibája lenni, amit én ne tudnék sajátkezűleg egyedül megjavítani itthon a jelenlegi szerszámozottságommal.

Te az "elképesztő fejlődésen átment" csodán, egy izzót sem fogsz tudni kicserélni márkaszervíz nélkül lassan.. apropó, ha már izzók, hogy lehet az hogy az elmaradott szaromban még van jópár olyan izzó ami gyári újkora úta még nem égett ki, a csodás mai vackokon meg 2 évesen hol ez nem világít hol az nem világít..

okt. 6. 01:55
 13/25 anonim ***** válasza:

#9 De most őszintén... Te te yleg ilyen rém buta vagy, vagy csak megjátszod?

Mikor írtam én olyat, hogy ezek 2005 környékén lettek kifejlesztve? Meg tudod mutatni? Mert én nem emlékszem rá. Én azt írtam, hogy 2005 környékétől vált elterjedté. Igen, létezett korábban is, de nem volt elterjedt, vagy a kiforratlanságuk, vagy az előállítási költségük miatt. A 2000-es évek legelején indult el egy olyan rohamos technikai fejlődés, ami lehetővé tette, hogy ezek alapvető dolgok lehessenek az autókban.

Komolyan, vered itt a nyálad, hazudozol itt összevissza, de egy 3. osztályosba is több értelem, illetve szövegértési készség szorult, mint beléd. Szánalmas.

#10-nél pedig ott a tűpontos igazság. Tökéletes megfogalmazás.

okt. 6. 04:28
 14/25 anonim ***** válasza:
#12: Ezzel a hozzászólásoddal semmi mást nem csináltál, csak 100%-ban megerősítetted azt amit írtam. Öngól papa, öngól.
okt. 6. 08:42
 15/25 anonim ***** válasza:
#14 Ja, minden szavából süt a hozzá nem értés. Érted, a modern autó minden szenzorhiba miatt leáll, mondjuk én múlt héten például 700km-t vezettem le veztengely jeladó nélkül, de azzal ne is foglalkozzunk, biztos csak képzelődtem. Mindenki tudja, hogy országszerte egyetlen szabad helyet sem lehet találni az autópályákon a leállósávokban, mert tele vannak szenzorhibás modern autókkal. 😂
okt. 6. 09:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Tudod nyuszifül, rettentő sok energiát fektetsz abba hogy köpködj és fröcsögj de egyetlen tényt, vagy egyetlen olyan "fejlesztést" nem tudtál felsorolni ami alátámasztaná fikarcnyit is a fröcsögésed. :D

De hát mit is várjunk egy kizárólag hiten alapuló meggyőződésből fröcsögő konzumidiótától. :D

Handráska te vagy az?

okt. 6. 11:40
 17/25 anonim ***** válasza:

#16 "egyetlen olyan "fejlesztést" nem tudtál felsorolni ami alátámasztaná"

Jaj bocsánat. Én egy közepesen hosszú kommentben nem is csak egy, hanem több példával alátámasztottam, amit állítottam, viszont amivel nem számoltam, mert nem tudtam róla, az az, hogy analfabéta vagy és nem tudtad elolvasni.

Tényleg sajnálom, érzéketlen dolog volt részemről írásban reagálni egy írástudatlannak. Holnap ígérem beugrok egy írószerboltba, veszek zsírkrétát és lerajzolom neked.

okt. 6. 11:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem. felsoroltál pár olyan dolgot ami már 1995-ben is volt. ezen kívül csak nárcisztikus személyiségzavarod villogtatod.
okt. 6. 12:16
 19/25 anonim ***** válasza:
#18: papa, sokszorosan beégetted már magad, bebuktad már ezt, engedd el, elegánsabb lenne
okt. 6. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem, én tök jót röhögtem az üres fröcsögéseden, nárciszka. :D :D

Csak már beakadt nálad a lemez, végtelen ciklusba keveredtél, és ez baromira unalmas lett hirtelen. ugyanazt a bebiflázott hülyeséget mantrázod megállás nélkül. tipik érv nélküli fröcsögő troll vagy. :D :D

okt. 6. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!