Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó mellett döntsek?

Melyik autó mellett döntsek?

Figyelt kérdés

Adott egy 2013-as Ford Fiesta és egy 2008 Fiat 500 1.4.

A Fordnak valószínűleg jobb a teljesítménye, kényelmesebb és hosszú távon talán jobb döntés lehet, viszont az 500-hoz nagyon húz a szívem, mert nagyon régóta vágyom rá. Úgy érzem, ha a Fiestát választanám (hiába tetszik az is), akkor lemondanék egy régi vágyamról. De tervezek autópályán menni, családot gyarapítani és ez alapján a Ford racionálisabb választás.

Hogyan döntsek?

Nem tudok két autót venni a jelenlegi vagyonomból! :D :(

okt. 4. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem azért van.

De nem is azért, hogy simogassa valakinek a lelkét, aki egy kalap pénzt akar elkölteni más véleménye alapján.

Ráadásul olyanok véleményét kéri ki, akik hozzá hasonlóan javarészt laikusok.

okt. 4. 17:54
 12/16 A kérdező kommentje:

ember… szerinted csak az itt kapott véleményeket veszem számításba? leírtam hogy én fogom eldönteni, ahogy érzem, csak kíváncsi voltam más hogy látja. sok minden közrejátszik abban, hogy miképp döntök. nem úgy van a történet, hogy x/y azt mondja ezt vedd, akkor azt veszed.

itt már semmilyen kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy valaki ne nézne balf@sznak

okt. 5. 00:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Pedig úgy írtad ki, hogy "melyiket vegyem?", nem pedig úgy, hogy "Te melyiket vennéd?"

Itt gyik-en ilyen kérdéseket sajnos nem sok értelme van.

Esetleg olyan, hogy ha valakinem volt valamelyik autója akkor írja le, hogy neki milyen volt...

Volt-e baja, fenntartási költségek, kényelem, praktikum stb.

Én érdemben nem tudok segíteni a 2 autóval kapcsolatban...

A fiat 500 gyakorlatilag az utolsó autó lenne amit valaha vennék, annyira nem tetszik nekem a kinézete.

De hát ez meg szubjektív 🙂

okt. 5. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyébként mivel a család tervezése is említve lett akkor már mindkettőt felejteném, ha hosszabb távra kellene gondolkodni, és már eleve olyanban gondolkodni.

A fityó 500 tuti nem családi autó, így 100%-ban elvetném, még abban az esetben is, hogy később kicserélni. Mert nem biztos, hogy azonnal lesz rá vevő. Ismerősi körben van egy, próbálkoztak is már eladni, de mivel még szoktam látni így szerintem senkinek sem kellett.

okt. 5. 14:22
 15/16 anonim válasza:
Nehogy már egy 16 éves fiaton gondolkozzál, ha az tetszik vedd meg, nem egy AMG Merci amire a gatyád is rámegy ha megveszed.
okt. 6. 01:35
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt hogy szerintünk melyiket vegye a kérdező. Szerintem arra vonatkozott a kérdés hogy a két autó közül melyiket választanánk MI. Nyilván nem azt akarja hogy az internet népe, számára ismeretlen emberek döntsék el milyen autót válasszon. Ennyire tufa nem lehet senki, hogy ezt ne gondolja végig.

A kérdésre én magam is válaszoltam korábban, mielőtt bárki azzal vádolna hogy én sem maradtam a témában. Ez autós téma könyörgöm, beszélgessünk is arról NORMÁLISAN!

okt. 7. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!