Nem tudom melyik mellett döntsek?
Néztem 2 autófajtát, összvissz 800ezrem lenne vmelyik csodára, és kérném, hogy segítsetek dönteni érvekkel ha lehet.
Egyik 2004-2005 körüli opel corsa c(ahogy nézegettem 5-6-7ezer körül vanna ka jobbak)
Másik 2005-től 2007ig suzuki swift(újabb fajta) ezek meg kb 6-9ezer között.
Ez a 2 autó lenne a választásom, de nem tudom, hogy elyik mellett döntsek... amire használnám:kis családi kiruccanásokra, talán külföldi utat is megpróbálnám egyszer hogy bírná a kicsike, továbbá napi szinten melóba járásra.Amit még kb tudni kell rólam 22 éves férfi vagyok, nem akarom hajtani az autót mert nem arra venném.. Válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Én a magam részéről egyikkel sem kacérkodnék. Ha már Opel, akkor Astra. Sokkal jobban tartja az árát, sokkal megbízhatóbb és jobb konstrukció.
Mellesleg ennyiért már kapsz 2004 utáni Focust, ami szintén egy nagyon eltalált szerkezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!