Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kereset mellett szabad...

Milyen kereset mellett szabad megengedni magadnak egy bmw x6 m-et?

Figyelt kérdés

Ha van pénzed megvenni, és levonom a keresetemből az összes számlát, üzemanyagot, élelmiszert, havi kiadásokat, akkor ezen felül, havonta mennyit kellene félretenni, hogyha bármi baja lesz az autónak, legyen pénz mindenre?

Van értelme egy ilyen nagy tömegű, nagymotoros autónak a mindennapokban?

Elég lenne egy 300 lovas 3000 es motor?

2014. dec. 23. 23:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy ilyen autót megengedhet, szerintem jó, ha a nettó 500-at megkeresi, minimum.
2014. dec. 23. 23:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek telik rá eszébe se jutnak az ilyen kérdések. Neked nem telik,ha számolgatnod kell.
2014. dec. 23. 23:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Inkább 1-1,5 milla /hó netto
2014. dec. 24. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:

Igazad lehet, ha menni is akar rendesen a kocsival, és élni is mellette, akkor tényleg inkább 1 millió felett.

Az már más kérdés, hogy sokan megveszik lízingre a külföldről behozott 7 milliós X6 35d-t, de épphogy kifizeti a havi törlesztőt, szervizre már nem telik a 150-200 ezres fizujából, főleg nem téli gumira. Sok ilyet láttam már.

2014. dec. 24. 00:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Én havi nettó 600.000-es fizetéssel bevállalnám. De szerintem ha ennyit keresnék akkor lenne igényem utazásokra, vásárolnék műszaki cuccokat, márkás ruhákat, stb és nemigen maradna annyi hogy ilyen autót tartsak.

Havi 100-at félretennék mert még 1 garnitúra kerék is többe kerül ennél egy terepjáróra.

2014. dec. 24. 00:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha a 600-as nettóból havi 300-at félreteszel, akkor is laza 6év8 hónap mire összegyűjtöd az árát - mármint a kérdésben említett modell alapárát xD Raksz bele még pár extrát, akkor rögtön majd 8 évig kell rá spórolni. 6 kilóból ilyet nem nagyon fogsz venni, innentől meg a fenntartása is kizárható :D
2014. dec. 24. 02:23
 7/15 anonim ***** válasza:

7 számejegyű legyen. Nettóban persze. De nem csak a kiadásokat kell nézni, hanem pl. az értékvesztést, bár gondolom úgysem pálya neked a vadiúj autó, azért még használta sem csekély összeg egy ilyen autón 1 év alatt elbukott pénzmennyiség, sokak örülnének neki évi fizetés gyanánt.

Értelme nincs, az ekkora motornak, de a jövedelem és a birtokolt vagyon nyilván más gondolkodásmóddal jár.

2014. dec. 24. 08:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Ide nem kereset kell, hanem üzletember kell legyél. Akinek ilyen van, az 1-2 biznisszel meg is keresi az árát, meg a fenntartásra valót, azaz sokszor 10 perc alatt megvan rá a pénz. Azért is nincs ezeknek akkora becsületük, mint a szegény ember régi Ladájának.
2014. dec. 24. 09:14
 9/15 A kérdező kommentje:

1 milliókról beszéltek, amikor írtam, hogy van pénz megvenni az autót, illetve a kiadásokon felüli összegre gondoltam, amit csak az autóra félre kellene tenni! 2 új téli-nyári szettel venném, így 2-3 évig ilyen költség sem lenne, hacsak nem sérülnek.

Havi 200 ezerre gondoltam, illetve, ha eléri a 3-4 milliós határt, akkor külön az autóra már nem tennék félre.

Ez így működhetne?

2014. dec. 24. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj vele, nem a te gondolkodásmódodhoz való egy ilyen autó, hanem azokéhoz, akinek nem kell a gumigarnitúrákon spórolni meg ilyenek. Valaki írta hogy ilyet nem "fizetésből" vesznek, hanem bizniszből jön nekik össze a rávaló. Amit eddig megspóroltál az autóra azt költsd el valami sokkal értelmesebb dologra.
2014. dec. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!