Szerintetek mi mellett döntsek?
Hezitálok nagyon.
Az a lényeg, hogy jelenleg vagyok egy egyetemen, de nagyon messze van (amikor jelentkeztem ezzel nem nagyon számoltam mert az elején barátnőmmel jártam kocsival, de ő sajnos ott hagyta így maradt a tömegközlekedés) kb 3-4 órát utaztam be mindennap az órákra,de én is félbe hagytam 1 hónap után, most így 1 évet passziváltam. És az a baj hogy ahova járok nem jó a közeg meglátásom szerint az emberek nem barátkozó típusok vagy csak én nem nyitok feléjük jól, nem tudom, de a távolság és az is benne volt hogy nem szerettem bejárni ez miatt, hogy egyedül voltam mindig.
És most azon gondolkozok, hogy menjek vissza és folytassam kezdjem újra vagy menjek levelezőre vagy próbáljam meg kérvényben esetleg, hogy rakjanak át a közelebbi telephelyre, ha ez egyáltalán lehetséges vagy menjek dolgozni és hagyjam a francba.
Ti mit tennétek a helyemben?
Normális válaszokat ha lehetséges megköszönném.
Szia!
Koliba tudsz esetleg jelentkezni? Nekem az megoldotta a lakhatást és a barátokat is. Jelentkezz szakosztályokba, önkénteskedni stb. Én nagyon szeretem az egyetemet, ezért nem hagynám ott ennyi miatt, de persze lehet, hogy nem ez (az intézmény/szak) a te utad.
Halassz, és ezalatt próbáld meg lerakni a jogsit.
Ha ez nem megoldás, kérdezd meg tőlük, hogy átvennének-e, a közelebbi helyre, vagy mehetnél e levelezőre.
Ha egyik sem megoldás, akkor se hagyd ott a felsőoktatást, nézz meg egy közelebbi lehetőséget.
Welcome.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!