Az gáz hogy 25 éves az első autóm? Most lett meg a jogsim és ez volt legjobb autó amire volt pénzem
Elég ciki nekem 14 éves volt az első 😂, na nem Passat, hanem egy Wartburg. Viccet félretéve, ha használható (jó) állapotban van nincs vele semmi baj. Azok a 2000 körüli passatok, ha nincsenek sz@rrá rohadva és kapnak egy kis törődést nem rossz kocsik.
Szerintem kevésbé cink az a passat 2024-ben, mint a Wartburg-om volt 2003-ban.
Hát, vannak bizonyos autók, amire a gatyád is ráköltöd, sosem fog érni értelmezhető árat, hiába lesz benne komplett új futómű, motor, fékrendszer, rozsdamentes kaszni.
Nekem a 33 éves autómban most lett kicserélve a gyári gólyaláb, ami kb egybe volt már rohadva...
Evvel simán nekiindulnék Párizsba is, na egy 10 éves autóval már nem biztos. (3. lambdaszonda kimeneti feszültség alacsony, téves hőfokérzékelés....) emiatt dadogó motor, horror fogyasztással. Na ebből már nem kérek.
18 éves korom elején lett meg a B jogsim. Az első majdnem 2 évben saját autóm nem volt, fater 1.0 régi csapott hátú swiftjét vezettem. Mellette meg mindenféle céges autót + pizzáztam főállásban.
20 évesen vettem az első autómat, 2018 márciusában. Egy 1999-es 3 ajtós 1.3 8v raccse swiftet.
2 év 9 hónap múlva, 2020 December 28-án vettem egy 2001.11 havi 1.6 SR Seat Toledot.
Rá 2 év 9 hónapra, 1 évvel ezelőtt vettem egy 2009-es dízel toyota avensis kombit. Most Februárban pedig vettem mellé egy 99-es 1.4 Ford Pumát "backup" autónak.
Miért lenne szégyen az, hogy milyen kocsid van? Ember, sok embernek jogosítványa sincsen, nem még autója. Sose szégyelld amid van. Annak örülj amid van, és ne annak, ami nincs, mert akkor a büdös életben nem leszel boldog.
"Holnap veszem át az új Saabom egyedi rendelés..."
Az elég érdekes, mert 12 éve bezárt már a gyár...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!