Az gáz hogy 25 éves az első autóm? Most lett meg a jogsim és ez volt legjobb autó amire volt pénzem
Figyelt kérdés
szept. 29. 05:29
11/16 anonim válasza:
Nem, korántsem.
Akinek nincs komoly anyagi hátszele, és nem akkor veszi meg az első autóját, amikor már milliomos vállalkozó 40 évesen, akkor mondhatjuk, hogy a nagy többség bőven ebben a kategóriában találja meg az első autóját. És ez így van jól. :)
12/16 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy van saját autód.
13/16 Senior Séf válasza:
Sohasem volt 10 évesnél idősebb kocsim. Most egy 20 éves Focust hajtok, és semmi kedvem lecserélni. Tök jó mindene, lelakva sincs, annyit úgyse kapnék érte, amennyit nekem ér, meg egyébként is 4 stroke-om volt már, ki tudja, meddig vezetek még...
14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Viszont amikor az újgazdag vállakozó megveszi a 0-kilométerres "prémium" kategóriás járművet, aztán fél év múlva úgy néz ki, mint egy ószeres kiskereskedő wartburg kombija 1968-ból..... na az a gáz!
15/16 anonim válasza:
Nekem a 25 éves jobb formában van mint sok tíz éves autó és nem cserélném le egy ma gyártott ipari hulladékra.
16/16 anonim válasza:
Nem gáz. Én is egy 28 éves audi-val járok. Semmi baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!