Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500ezerért érdemes venni egy...

500ezerért érdemes venni egy régebbi kocsit ?

Figyelt kérdés
Mazda 3ra gondoltam, elso autónak kellene. Érdemes megvenni? Vagy ilyen áron túl olcsó és az azt jelenti hogy rossz ? Kereskedésben 1millio körül láttam egyet ott miért több? Neten 5-6-7szaz ezer körül találok.

szept. 28. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért biztosan nem fogsz problémamentes autót kapni, normális állapotú autót senki nem ad el ennyiért. A kérdés, hogy mi a probléma, és érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Mert egy szétrozsdásodott autón nem nagyon lehet segíteni, legfeljebb kozmetikázni kicsit, már pedig a Mazdák hírhedtek a rozsdásodásról. (Persze irreális összegből rendbe lehet tenni szinte bármit, de az az autó árának többszörösébe fog kerülni.) Én a helyedben gyűjtenék még pénzt, mert ennyiért leginkább csak a bontószökevényeket adják.
szept. 28. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha van aki annyira hülye, hogy 500 ezerért elad egy jó állapotú Mazda 3-ast, akkor vedd meg. De győződj meg róla, hogy tényleg jó állapotú. Ha te magad nem tudod szakszerűen átvizsgálni, akkor fizetned kell egy szakértőnek, aki jó eséllyel azt fogja mondani, hogy az autó kaka. Viszont ha az eladó tényleg annyira bolond, hogy 500 ezerért adja a jó állapotú kocsiját, akkor jó üzletet csináltál. Ez utóbbira minimális esélyt látok.
szept. 29. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért a klíma felejtős.

Annak örülj, ha nem rohad az alja.

Valami nagyon alap gépet keress, C Corsa, F Astra az utolsó évekből, Fabia az első évekből, és persze az egyes Swift, WagonR +, ami még a legmebgízhatóbb az összes közül. Kasztni, motor legyen rendben, a többit meg lassan kicserélgeted. Számíts arra, hogy évente 1-2 hetet busszal kell megoldanod.

Normális állapotú autót 1,5 millió alatt ne is keress, de inkább 2 milla, amivel nem kell félévente szerelőhöz járkálnod. És akkor még a kis kategóriában vagyunk.

szept. 30. 06:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Mazda tényleg csak bontószökevény lesz ennyiért. Ne felejts el megnézni az ajtót alul, h rozsdás e, küszöböt, nyomkodd is meg, vigyél lámpát és autószerelőt, ha nem értesz hozzá!

Japán autóból ami nem rozsdásodós az a Toyota, Nissan 2004-től. Toyota 1.3, 1.4,1.6 benzinmotorja is megbízható. Dízelbe pedig szintén megbízható 1.4 d4d motor. Ez Yaris a 4,5 liter körül, Corolla,Auris 4,5-5 litert fogyaszt. Szóval Toyotát vennék.

szept. 30. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem 420ért nyár előtt egy szükség klímásat. Renault clio 1.2 16v. Ezek legalább nem rohadnak ha nem volt törve. 3szor voltam Horvátban vele.
okt. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!