Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudhatta az előző tulaj?

Tudhatta az előző tulaj?

Figyelt kérdés

Áprilisban vettem az autót, azóta kb napi szinten használtam, amikor megvettem vezérlés, olaj, szűrőket cseréltettem rajta, nem volt vele semmi problémám augusztus végéig, amikor egyik pillanatról a másikra elfolyt a hűtő folyadékom és kezdtem erőtlenebbnek is érezni az autót, most szerelőnél van és azt mondta, hogy hengerfejes de semmi egyéb rá utaló jele nem volt, hogy az lenne

Egyenlőre szét bontják és megnézik a hengerfejet

Tudhatta ezt az előző tulaja és úgy sozhatta rám? Ennyiből lehet következtetni, hogy csak a víz fogy viszont az sem vészesen gyorsan, hogy mekkora a baj?

szept. 12. 04:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te cigó vagy?

Ők szoktak később visszamenni az eladóhoz azzal, hogy ez is rossz rajta, az is rossz, fizess vissza belőle tesó.

Lehetőséged volt átvizsgálni az autót. Innentől vitának helye nincs. 4 hónappal később pláne nincs.

Egyetértek 5-össel, az ilyenek miatt én is inkább kereskedőnek adnám el az autómat, aztán vesződjön ő a vásárlókkal. Még ha kevesebbért is venné meg.

szept. 12. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11-essel egyetértek. Skoda Octaviat adtunk el kb 17 évesen eleve ár alatt, hogy hamar elmenjen, mert kellett a pénz. 1 hónap múlva nagy pofával jött a vevő, hogy meghalt benne a szervo, fizessük ki az alkatrész meg a szerelés árát. Mondtuk, hogy el lehet ballagni.
szept. 15. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tudta volna az előző tulaj, kb. 2-3 napi használat alatt kiderült volna nálad is.
szept. 22. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!