Regi 20-30 eves bmw, passat, audi, golfok miert mennek ugy, hogy a tulaj bal keze kint van az auto tetejen es a kaszniba kapaszkodnak?
Figyelt kérdés
Ami valamikor raadasul tiszta retek, mert az auto lemosva sincs.máj. 27. 09:53
1/10 anonim válasza:
Nem tudom neked ezt hogyan sikerült általánosítani, de én nem nagyon láttam még ilyet.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem az osszes! De ezeknel lattam ilyet.
máj. 27. 09:55
3/10 anonim válasza:
Gondolom egy bizonyos népcsoportnál láthattad akkor, de azok mindegy miben ülnek. Kéz kidug, kínai napszemüveg és fullon recseg a rádió dikh.
6/10 anonim válasza:
"Regi 20-30 eves bmw, passat, audi, golfok miert mennek ugy, hogy a tulaj bal keze kint van az auto tetejen"
Ez számomra értelmezhetetlen. Ezzel azt akarod mondani, hogy ezek az autók nem mennek, ha nem kapaszkodik így a tulaj?
7/10 anonim válasza:
Hát én pl. azért sem kapaszkodok, mert télen hideg lenne letekert ablaknál, nyáron meg megy a légkondi, azért van felhúzva az ablak.
Szóval egyvalami biztos: azokban az autókban nincs légkondi.
8/10 anonim válasza:
Amiért a pár éves Peugeot-ban, meg az új gengsztermerciben is.
10/10 anonim válasza:
Nehogy leessen a tető.
További ismertetőjegyek amúgy: tulaj 20 fokos szögben a váltóra dőlve, kéz (csak 1) szigorúan a kormány tetején. Ja és feltétlen a földön ülnek benne, nyaktól lefele semmi sem látszik belőlük, úgyhogy 50 méteres előttük a holttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!