Az autó tulajdonosát ugye nem értesítik, ha valakit megbírságoltak vele? Nem a tulaj vezette.
Figyelt kérdés
Apum autóját vezettem, sajnos benéztem valamit és megállított a rendőr megbírságoltak. Elkérték a kocsi forgalmiját is, mert mondtam, h nem az enyém, apumé a kocsi. Még azt is megkédezték ő mivel foglalkozik, csak nem tudom miért.jan. 8. 17:36
1/7 anonim válasza:
A sofőrt bírságolja, nem a kocsit. Megúszod😀
Milyen autó?
2/7 A kérdező kommentje:
Miért számít, hogy milyen? Skoda Octavia amúgy
jan. 8. 17:39
3/7 anonim válasza:
Csak a foglalkozás miatt.
Ha pl Bugatti akkor értem miért kérdezte. De így passz.
4/7 anonim válasza:
Keresztkérdés volt. Ha hebeksz - haboksz nem apádé.
Helyszínen a sofőrt, ha trafi pl, akkor a tulajt.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy foglalkozást könnyű bekamuzni, nem? Amúgy nyilván nem hazudtam.
jan. 8. 18:17
6/7 anonim válasza:
Helyszíni bírságnál nem.
A kérdésének meg semmi jelentősége, ezen ne kattogj!
7/7 anonim válasza:
#5: Neked persze, mint látszik véredben van a vezetés mellett a hazudozás is. De sokakat ki lehet billenteni egy-egy váratlan keresztkérdéssel. A HR-esek is ezért kérdeznek baromságokat komolyabb interjúkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!