Vásároltam egy Kymco Grand Dink 125 4t robogót!!Kb 1000km-t mentem vele ,némi olajfogyasztást tapasztaltam!!(nivó) na most azt nem tudom az elöző tulaj milyen olajat töltöt bele én10w40-nel tölteném utána baj -e??az olaj vásárláskor aranysárga tiszta
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 16:04
1/11 anonim válasza:
Semmikepp se keverd az olajakat, foleg ha azt se tudod most mi van benne. Elsore a benne levo akarmi leeresztese utan a gyari eloiras szerintit probalnam, aztan ha tovabbra is eszi, akkor lehet eggyel vastagabbat beletenni. Ha igy is eszi, motorfelujitas.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt a mennyiségű fogyást nem nevezném túlzotnak mert ezt a mennyiséget kb egy stampedli max 0.5 deci 1000 km-re nem jelentős!!
2023. aug. 23. 16:38
3/11 anonim válasza:
Akkor minek alarsz utantolteni? Egy normalis, jo allapotu negyutemu motornak egyaltalan nem szabadna az olajat fogyasztani. A tied fogyasztja, tehat valami baja van. Az olajakat keverni szinten rossz otlet, de mivel szerinted minden rendben van, csinald nyugodtan, legalabb eggyel kevesebb robogos lesz hamarosan az utakon.
4/11 A kérdező kommentje:
Normális állapotú akkor egy viszonylag újszerü Eco tech motoros Opel ami gyárilag elég magas olajfogyasztást enged meg a gyár!!ez köztudot!!
2023. aug. 23. 18:30
5/11 A kérdező kommentje:
Ja azért akarok utántölteni hogy az a stampó se hiányozon belőle Ha meg tönkre megy hát veszek másikat!!
2023. aug. 23. 18:33
6/11 anonim válasza:
Hogy' jon ide az Opel Ecotec?
Ha neked ennyi hogy veszel masikat, akkor igazabol nem ertem mit aggodsz a 'stampon'. Eleg beszedes hogy az olajat is felesben mered, teso...
7/11 A kérdező kommentje:
Elárulom tesó Antialkoholista vagyok!!🤣 Nem dohányzom!Semmi Nem vagyok semmi nem tudja károsan befolyásolni az életem!!Vasakaratom van te ezzel hogy vagy?🤣🤣🤣
2023. aug. 26. 17:20
8/11 anonim válasza:
Kit erdekel ez? Mit kell itt a semmire verni magadat, foleg vadidegenek elott?
9/11 A kérdező kommentje:
Ja és én megtehetem hogy néhány százezres robogóert ne keljen sirnom!!Megspórolom a pián ,meg a cigi nem úgy mint sok akarat gyenge!!És te??🤣🤣🤣
2023. aug. 26. 17:24
10/11 anonim válasza:
Neked lenni vicces fogyatek, tesa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!