Nem kaptam motorcseréről igazolást és az előző tulaj nem is akarja oda adni. Mit tegyek?
Vissza kell csinálni a boltot, ezt te sose tudod megcsináltatni.
HA máshogy nem akarja akkor jelentsd fel.
Beszerelési igazolás nélkül nem lehet legalizálni a motort és nem lesz eredetvizsga.
Ez rejtett hiba, illetve hibás teljesítés, ami a vétel pillanatában bizonyíthatóan megvolt. Ha az eladó nem orvosolja, akkor javaslat a vételár és az autó visszadására, felszólítás tértivevényes levélben, fizetési meghagyás és per. Fenyegetés feljelentéssel csalásért.
jó nagy madár vagy tesa
autó dunába lök aztán kezdhetsz kuporgatni a következő bontószökevényre
" most nem veszi vissza és nem is tudom átiratni akkor mit csináljak az autóval?"
Amit írtam:
"javaslat a vételár és az autó visszadására, felszólítás tértivevényes levélben, fizetési meghagyás és per. Fenyegetés feljelentéssel csalásért."
Vagy megpróbálhatsz egy szerelőtől beszerelési igazolást vásárolni. Előtte kérdezd meg az eredetvizsgálótól, hogy a motor egyáltalán lepapírozható-e? Pontosan ugyanolyan-e, mint ami a forgalmiban szerepel.
És elfogadják-e, ha a számla és a beszerelési igazolás más nevére szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!