Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a Shell benzin?

Milyen a Shell benzin?

Figyelt kérdés
Ti jónak, vagy rossznak tartjátok a Shell üzemanyagát? Esetleg a 100-as benzinéről mi a véleményetek?

szept. 1. 19:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne jó?

Cégesbe sima Shell 95-t tankolok, teljesen jó

szept. 1. 19:48
 2/24 anonim ***** válasza:
30%
Marketing az egész, szinte ugyanazt árulják minden benzinkúton.
szept. 1. 19:52
 3/24 anonim ***** válasza:
Jó, bár én zömében egy másik konkurensnél tankolok.
szept. 1. 20:05
 4/24 Mad Max2 ***** válasza:
42%
olyan mint a többi
szept. 1. 20:25
 5/24 anonim ***** válasza:
49%

Jó, főleg a V-Power.

Igazából Magyarországon csak a MOL 95-től (illetve a felvásárlás óta az Orlen 95-től, mivel az ugyanazt árulja) kell óvakodni. Fűnyíróba jó, autóba nem való, szutykos olcsó szar. Shell, OMV, de még Auchan is bazmeg, teljesen korrekt benzint árul, olyan minőségben, ami hozza az elvárható minimumot egy modern autó számára.

Aki ilyeneket mond, hogy marketing, azt engedd el, nem ért hozzá. Az ilyeneknek két érvelésük van mindig:

1. Mindenki a MOL benzinét használja: ez igaz, de az csak az alap. Olyan mint egy üres vászon. Ha ugyanolyan vászonra festek én, meg fest egyet Picasso, az enyém egy "kicsit" valószínűleg szarabb lesz. Az alap benzin valóban mindenhol MOL, de utána szabad kezet kapnak, hogy mit csinálnak vele. Az említett jobbak végterméke jobb. A MOL-é szar, elvégre állami cég a MOL, nyilván spórolnak. Mi mást csinál egy állami cég?

2. Teljesíti az előírást: igen, csak az előírás ezeréves, ami nem igazán alkalmazkodott megfelelően a modern kor autóihoz, illetve mint mindent a világban, ezt is sokkal inkább vezérli a pénz, mintsem a valódi szükség. Az, hogy a MOL 95-ös hozza a minimum elvárást, az nem azt jelenti, hogy jó is.

Szóval igenis van különbség, hosszútávon jelentős (bár ritka esetekben rövidtávon is jelentős lehet, mint az én előző autómnál), úgyhogy megéri minőségi benzint tankolni. A Shell ebbe tartozik.

szept. 1. 20:27
 6/24 anonim ***** válasza:
48%

Jól látszik az oldal szellemi színvonala azon, hogy az ötös válaszoló le lett pontozva, amiért kijavította a többek által írt hülyeséget.

A nagy hálózatok között is van különbség, a kis noname kutakhoz képest meg ég és föld.

OMV árulja a legjobb minőséget az országban, utána követi a Shell és talán a MOL. Én csak ilyen kutakon tankolok.

szept. 1. 22:23
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

95-öst mindenkinek a MOL szállítja mindegy gól tankolsz ugyanaz

98-ast meg 100-ast az tankol akinek tényleg sport autója van, ott meg úgyis ő érzi melyik a jobb

szept. 2. 00:54
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

#7 98-as benzin már nem is létezik Magyarországon. Ez jól mutatja, hogy valójában mennyire értesz a témához és mennyire komolyan vehető a szar véleményed.

Illetve én 100-asat tankolok az Astrába, akkor az is sportautó?

Továbbá én nagyon is éreztem a különbséget 95-nél is, mikor egyszer elfelejtettem tankolni munka után, otthon meg már csak MOL volt, úgyhogy kapott azt, utána elment az alapjárat, dadogott, rángatott, erő semmi. Elfogyott, tele nyomtam 100-as V-Powerrel és 500 méteren belül megszűnt minden baja. Nem, ez sem egy 100-asra tervezett sportautó volt, hanem az első autóm, egy kőkemény 60 lóerős F Astra.

szept. 2. 03:36
 9/24 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Én általában Shell-nél tankolok V-Power Racing 100-as üzemanyagot, én elégedett vagyok vele, ha nem ott akkor OMV-nél szoktam MaxxMotion 100 Plus-t szoktam.

A két üzemanyag között nem vettem észre különbséget használat során, de tény, hogy mindkettővel jól megy a kocsi.

szept. 2. 05:27
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Az tankol 100-ast egy fos Astrába aki villogni akar, ezért mondtam hogy az max gyári sport autókba jó:D (1.4 Alfa motorok kívánják pl.)

Te hol élsz 8. Hogy nincs 98-as? Bármelyik kútra elmegyek itt van

szept. 2. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!