Próbáltátok már a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat?
Akár 100%-ban megtisztítja a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól, amivel teljesen megújítja a motor teljesítményét.
A közvetlen üzemanyag-befecskendezésű motorokhoz kifejezetten fontos a minőségi üzemanyag használata a lerakódások miatt.
Tiszteletben tartom azt, akit nem érdekel az, hogy óvja az autóját és vigyázzon rá.
Viszont annyit kérnék ezektől az illetőktől, hogy fejezzétek be azt, hogy reklámmal vádolnak. Nem azoknak szól a kérdés, akik normál üzemanyagot tankolnak.
"Nem, teljesen felesleges az én szívóbenzinesembe."
Oldtimerekbe, youngtimerekbe is ajánlott a prémium üzemanyag, nincs benne etanol, nem teszi tönkre az üzemanyagrendszert.
Nem tudom pontosan mikortól fejlesztették tovább. A mostani autómba új korától kezdve csak a Shell (ez esik útba) prémium üzemanyagát tankoltam. De az előző használtba is nagyon gyakran. Úgy voltam vele, hogy az a literenként 30-40Ft felár nem olyan ökör összeg, hogy földhöz vágna. Egy tanknál ~1500Ft... Nem 18.500-at fizetek a pénztárnál, hanem 20.000-et, na bumm... az már nem oszt, nem szoroz.
Aztán jött a háború meg a következmények és elkezdtek a kutakon szórakozni. Egyszerűen nem árultak prémiumot. Akkor visszaszoktam a simára. Mikor jött az árstopos mizéria és a prémiumnak nem 40, hanem 150Ft-os literenkénti felára lett, akkor meg főleg. Annyit már valóban nem ér meg. Aztán az árstop után kilőttek az árak... Ezek miatt már visszaszoktam a simára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!