Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A SUV lehet a legideálisabb...

A SUV lehet a legideálisabb karosszériaforma mindennapokra?Ezért tarolnak a piacon?

Figyelt kérdés

Nekem volt több autóm is.Kezdtem egy B5 Passattal, aztán volt egy Renault Laguna is.Mindkettő kényelmes autónak számított, a Renault különösen.

De, nekem akkor is kényelmetlen volt mindkettő.195 cm magas vagyok, beszállásnál is úgy kellett behajtogatni magamat.Az ülés maximálisan leengedve, jól hátrahúzva.De, lábtér akkor sem volt elég sok elöl.

Aztán, kipróbáltam drágább suvokat, a közepes méretűeket.Audi Q5, BMW X3 és sokkal, de sokkal jobbak, mint az 5 ajtós Laguna vagy a Passat,

Van hely a lábaimnak, magas belül az autó, nagyobb a szélvédő, nem kellett a nyakamat nyújtogatni a piros lámpánál, hanem láttam egyből.

Nem beszélve arról,hogy mennyivel könnyebb beszállni.

Akkor értettem meg,hogy miért szeretik sokan őket.Sokkal kényelmesebbek.

Nem beszélve, szép az a mozdonyos kiállásuk.

Nagy nehezen sikerült nekem is venni egyet, 2018-as Nissan X-trailt.Nem Audi Q5, de belül hasonlóan nagy.

aug. 31. 14:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%

Jaja.

"Bárcsak nekem is lehetne Daciám."

- mondta soha senki

szept. 1. 20:12
 32/37 anonim ***** válasza:

A Dacia nem gyárt suv-ot... 🤫

szept. 1. 21:28
 33/37 anonim ***** válasza:
De.. a dustert vagy mit :D
szept. 1. 21:32
 34/37 anonim ***** válasza:
#32 Ti hívjátok folyton SUV-nak a crossovert, szóval de.
szept. 2. 03:30
 35/37 anonim ***** válasza:
Nekem kombim van, a férjemnek SUV. Egy szempont sincs amiben a kombim jobb lenne. A SUV csomagtere kicsit nagyobb mint a kombimé. Sokat szoktunk pakolni de még nem éreztem kivitelezhetetlennek, hogy kicsit magasabbra kell emelni. A tükrei nagyobbak, többet látok belőle mint az enyémből. Van benne tolatókamera de mindig tükörből parkolok, nem szükségszerű. Egyes parkolóhelyek szűkek valóban, főleg parkolóházak. Látszik, hogy még nem ekkora autókra tervezték,de azért elfér minden olyan helyen ahol a kombi is. A borulékonyság csak akkor érezhető amikor durván át van lépve a sebességkorlát de hát azt ugye nem muszáj. Hétköznapi esetben egyáltalán nem rosszabb a vezethetősége mint a kombinak. Ez részben a korkülönbség miatt is van. A SUV szervója, beltere, mindene jobb, korszerűbb. A fogyasztása több mint a kombinak, mivel jóval nagyobb a motorja is, ez normális. A SUV olyan helyekre is be tud menni ahova a kombim nem, mert leérne az alja. A következő autóm ettől függetlenül egy régi sportautó lenne szívem szerint.
szept. 2. 07:20
 36/37 anonim ***** válasza:
Meg azért is több a fogyasztása mert 3 tonna, és akkora a légellenállása mint a berlini falnak. :D
szept. 2. 10:09
 37/37 anonim ***** válasza:

Az én crossoverem 4-5 litert fogyaszt.

Igaz, hybrid.... ;-)

szept. 2. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!