A SUV lehet a legideálisabb karosszériaforma mindennapokra?Ezért tarolnak a piacon?
Nekem volt több autóm is.Kezdtem egy B5 Passattal, aztán volt egy Renault Laguna is.Mindkettő kényelmes autónak számított, a Renault különösen.
De, nekem akkor is kényelmetlen volt mindkettő.195 cm magas vagyok, beszállásnál is úgy kellett behajtogatni magamat.Az ülés maximálisan leengedve, jól hátrahúzva.De, lábtér akkor sem volt elég sok elöl.
Aztán, kipróbáltam drágább suvokat, a közepes méretűeket.Audi Q5, BMW X3 és sokkal, de sokkal jobbak, mint az 5 ajtós Laguna vagy a Passat,
Van hely a lábaimnak, magas belül az autó, nagyobb a szélvédő, nem kellett a nyakamat nyújtogatni a piros lámpánál, hanem láttam egyből.
Nem beszélve arról,hogy mennyivel könnyebb beszállni.
Akkor értettem meg,hogy miért szeretik sokan őket.Sokkal kényelmesebbek.
Nem beszélve, szép az a mozdonyos kiállásuk.
Nagy nehezen sikerült nekem is venni egyet, 2018-as Nissan X-trailt.Nem Audi Q5, de belül hasonlóan nagy.
Jaja.
"Bárcsak nekem is lehetne Daciám."
- mondta soha senki
Az én crossoverem 4-5 litert fogyaszt.
Igaz, hybrid.... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!