A SUV lehet a legideálisabb karosszériaforma mindennapokra?Ezért tarolnak a piacon?
Nekem volt több autóm is.Kezdtem egy B5 Passattal, aztán volt egy Renault Laguna is.Mindkettő kényelmes autónak számított, a Renault különösen.
De, nekem akkor is kényelmetlen volt mindkettő.195 cm magas vagyok, beszállásnál is úgy kellett behajtogatni magamat.Az ülés maximálisan leengedve, jól hátrahúzva.De, lábtér akkor sem volt elég sok elöl.
Aztán, kipróbáltam drágább suvokat, a közepes méretűeket.Audi Q5, BMW X3 és sokkal, de sokkal jobbak, mint az 5 ajtós Laguna vagy a Passat,
Van hely a lábaimnak, magas belül az autó, nagyobb a szélvédő, nem kellett a nyakamat nyújtogatni a piros lámpánál, hanem láttam egyből.
Nem beszélve arról,hogy mennyivel könnyebb beszállni.
Akkor értettem meg,hogy miért szeretik sokan őket.Sokkal kényelmesebbek.
Nem beszélve, szép az a mozdonyos kiállásuk.
Nagy nehezen sikerült nekem is venni egyet, 2018-as Nissan X-trailt.Nem Audi Q5, de belül hasonlóan nagy.
A SUV szöges ellentéte annak. Azért tarol a piacon, mert manapság attól érzik magukat nagy embereknek az elnyomott alja kutyák, ha nagy autó van alattuk. Mert semmi másuk nem nagy. Sem a pénzük, sem a magánéleti sikereik, sem a szerencséjük, sem a... 🍆... de ezekkel nem tudnak mit kezdeni, mert senkik. De legalább az autó nagy. Kárpótlás. Kompenzálás.
Kérdezd csak meg az amcsikat, hogy ők miért járnak az európai SUV-oknál háromszor nagyobb terepjárókkal, beleértve a 18 éves, 150 centis sztárbákszos plázacicát. Na őket vajon mennyire érdekli szerinted a praktikum? Nyilván semennyire.
A feltűnés érdekli őket. Mégis hogy lenne már egy nagy batár autó praktikus a VÁROSBAN? Hogy gondoltad te ezt? Nem, nem praktikus. A legkevésbé sem.
Te sem vagy kivétel. Lehet, hogy őszintén elhiszed, hogy kivétel vagy, de nem vagy.
#4 ők MIND kivételek. MIND egyéniségek.. ja nem.
De tényleg tök praktikus egy 3 tonnás 6 méter hosszú, 2 méter magas batár. :)
Imádtam az F150 Raptor méretét, meg benne a 6.2V8-at, de hosszú távon nem izgat fel napi használatra szörnyű lehet. csak leparkolni vele egy boltnál hogy ne tolass rá semmire :D :D
De sok idióta van itt.
Nekem nincs SUV, de megértem aki azt vesz, mert magasabban ül benne és sokall jobban szét lehet látni a közlekedésben.
Nem csak az előtted lévő féklámpáját látja hanem amikor előtted az 5. autó lassít már tudja hogy mit kell tenni.
Ráadásul minél egyenesebben ül az ember annál kényelmesebb.
Egy Ferrariban ki se bírna az ember egy napig hogy vezessen, annyira kényelmetlen.
Egy kamion is azért kényelmes mert egyenesen ül benne az ember és nem kényelmetlen akár 10 órát vezetni se.
Gyanítom hogy inkább irígyek az emberek a nagy autókra.
#6 aha, és mit látsz jobban amikor 10 autóból 6 suv? amikor már tízből nyolc-kilenc lesz az akkor majd vesz emeletes suvot hogy átlásson a sima suvok felett? :D :D :D
Én az ültetett kupémból is átlátom a forgalmat. akinek ehhez emeletes autó kell, az jobb ha nem vezet, mert az úgy se látja át... de tényleg az ilyen anyutankok 60%-a úgy közlekedik hogy a mozgásán látszik hogy fogalma nincs arról hol van és merre van az előre.
Biztos baromi irigy vagyok. az gondolom fel se merül benned hogy vannak akik szeretnek alacsonyan feküdni az úton.. nem dülöngélni egy emelet magasan :D :D :D
Ha praktikus autót akarsz, akkor vegyél egyterűt vagy kisbuszt.
Ez szimpla geometria. Adott m2-en hogy lesz nagyobb a térfogat.
A SUV nem praktikus autó.
Milyen szabadidő autó kell gyárba járni dolgozni?
Mindenki karakteres arcú, borostás, szakállas férfinak képzeli már magát, aki a folyó parton tűzön főzi a kávét magának hajnalban?
Nem, nem vagytok ilyen emberek. Tizenkettő egy tucat emberek vagytok tizenkettő egy tucat autókkal.
Nem lesz több tekintélyed sem az utakon.
Egy vagy a sok idióta közül, aki benyalta ezt az idióta divatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!