Karosszériafóliázó, ablaküveg fóliázó állás nőként?
Üdv! Már régóta gondolkozom egy fóliázó tanfolyam elvégzésén és ebben is szeretném később elképzelni magam. Épp az érettségi előtt állok, utána szeretném elkezdeni a képzést valamelyik cégnél,mert már gyerekkorom óta szerves részei az életemnek az autók (apukám által), és úgy érzem, hogy ez az a szakma amiben teljes mértékben el tudnám képzelni magam. De fontos szempont lenne, hogy vannak-e olyan cégek, ahol esetleg kezdőként, nőként dolgozhatnék? Mert sajnos sehol nem találtam eddig erről infót :(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nincsen semmi olyan a munkafolyamatban ami miatt mindenképp férfira lenne szükség, nem látok rá okot hogy a nemed miatt ne működjön a dolog.
Hogy kezdőként mennyire nehéz elhelyezdeni, az már egy teljesen másik téma, érdeklődni kell a cégeknél.
Tégy úgy mint a nejem...színötös a bizonyítványa, és kiváltotta az ipart. A minden kezdet nehéz mondás után ment minden mint a karikacsapás.
Tanuld meg jól ezt a tevékenységet, és nem győzöd a munkát mint maszek. Ha valahol elhelyezkednél, ott csak szívatnának, vagy ágyasnak akarnak...
Légy a magad ura!
Nyugodtan csináld. Ez nem egy olyan munkakör amit a fizikai terhelés miatt csak férfiak tölthetnek be.
A gyakorlati oktatás, viszont már teljes mértékben a munkaadón múlik. Ezért nem találsz róla infót. Sajna ennek cégenként kell utánajárni.
Szia!
Csaknem 30 éve vagyunk a fóliázó szakma élvonalában és ebből 14 évig a húgommal fóliáztam együtt, akiből Európa legjobb női kivitelezőjét neveltem a sok-sok férfi között.
A dél-kelet európai autóüveg fóliázók versenyén 2x is a 3. helyezést érte el.
Azóta több lánnyal dolgoztam együtt.
A legutóbbi tanfolyamaimon a 7 jelentkezőből 2 lány volt.
Adj esélyt magadnak.
Mit kell részedről biztosítanod hogy jó fóliázó legyél?
-szorgalom,
-kitartás,
-maximalizmus,
-rugalmasság,
-utoljára, de nem utolsó sorban pedig egy döntés, hogy akarom, megcsinálom.
Hogyha mindez vagy a többsége meg van benned, akkor nincs más lehetősség mint, hogy sikerül.
Remélem tudtam segíteni!
További szép napot kívánok!
Thomy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!