Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 800 kilóméter egy sportmotoron...

800 kilóméter egy sportmotoron utasként mennyire lenne "fájdalmas"?

Figyelt kérdés

Apukám Olaszországba utazik (északra, Veronába) és motorral megy.

Szeretnék vele menni utasként, de félek, hogy ez kicsit kényelmetlen lenne. Plusz egy nagyobb sporttáskát is a hátamon kéne vinnem amiben a cuccaink vannak.

Kb 15 kg, én pedig 59 kg vagyok.

2020 utáni (nem tudom pontosan) Suzuki GSX-R, ezen még nem utaztam semennyit, korábbi hasonló kategóriájú motorján már igen.

Az út pontosan 809 km, és kb 8 óra, ő azt mondta hogy ha nem állunk meg (max 2x5 percre) 7 óra, ha megakarok állni többször több időre akkor lesz 8.

aug. 30. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is fura a 2 pihenő 800 km-en, mert annál azért többet kell tankolni.
aug. 30. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy gixer eleve nem túrázásra való, főleg nem utassal. Egy ilyen utat akkor sem vallalnek be ha fizetnek érte.
aug. 31. 04:51
 13/13 Szolovjov ***** válasza:
Nemrég Afrika túrán voltak magyarok Babettával. Bármi megoldható. Igaz, azok kényelmesebbek mint egy sportmotor.
aug. 31. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!