Mért nincsenek egyáltalán full autómata váltós sportmotorok?
Figyelt kérdés
Nem értem egyszerűen..
Nagyon szeretem az autókat és a motorokat is, de csak is a full autómata autókat szeretem. Nem értem miért nem lehet autómata sportmotorokat építeni..
márc. 25. 09:20
2/5 Szolovjov válasza:
Mert a sportmotorozáshoz hozzátartozik a váltás is és a motorfékkel való ,,játszadozás". Versenypályán tizedeket lehet nyerni vele. Plusz variálni lehet a váltó áttétellel is. Ami még szintén szentségtörés lenne, az a többlet súlya az automatának. Meg még lehetne sorolni.
4/5 anonim válasza:
A mai legalabb középkategóriás motorok mind fel-le gyorsváltóval szereltek, az pont olyan, mint egy automata váltó manuális módban. A teljes automata váltónak sportos vezetéshez nem sok létjogosultsága van.
5/5 dirtboy válasza:
A sportmotorozás nem az automata váltós embereknek való. De mint írták fentebb a gyorsváltó és csúszó kuplung sokat segíthet az érzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!