Motorozásnál mennyire fontos a motoros csizma? Városban 500 köbcentis sportmotorokkal sokakat látok ilyen sima utcai cipőkben…
Nagyon fontos.
Én meg látok nagyon sok motorost pólóban, rövidnadrágban, papucsban, becsatolatlan sisakkal. Nem muszáj a legkisebb eséstől is megsérülni, de persze lehet, ha az ember idióta.
Exem sebészeten nővér. Én motorozom és egyszer mondtam neki, hogy ha csak a sarokig megyek akkor is teljesen beöltözöm. Erre mesélte, hogy volt náluk egy robogós fickó, elesett,
sportcipő volt rajta. Azt mondta a szó szoros értelmében egy húscafat volt a jobb lábfeje helyén.
Az összes ruhadarab nagyon fontos, de talán a csizma az egyik legfontosabb!
Pesten többsávos úton a pirosnál állt a haverom. Mellette lévő sávban balfasz nőcike hirtelen ráhúzta a kocsit és átgurult a lábán, mert "nem látta".
Na most a srácon egy Dainese csizma volt. Semmi baja nem lett, a csizma orrán a cserélhető koptató egyik fele picit eltorzult. Ez a nem mindegy. Tippeld meg, hogy mi lett volna a lábfejével egy tornacipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!