Nagyjából mik azok az árak, amikért már normális motoros védőfelszereléseket lehet kapni?
A jó felszerelések sajnos százezres tételek, mondjuk 80-tól de inkább már 100 felett vannak mondhatni kompromisszum mentes sisakok, amikben egész nap elvolna az ember feje, olyan jól tart, könnyű, nem fárasztja a nyakat, és a zajszigetelése is jó.
Kesztyű kivételével, a többi ruhából sosem vettem újat, a bőrdzsekit használtam vettem, az előző csizmámat meg egy olyantól akinek úgymond fellángolás volt a motorozás, pedig sok jó cuccot megvett magának, csak 2 szezon után nem jött be neki ez az egész.
Aranyszabály szerintem hogy annyit költs felszerelésre, amennyit ér számodra ez az egész, a sisakon nem érdemes spórolni mert annál fontos a minőség, viszont ha valahol elesel, és nagyobb ütés éri a sisakot(mintha egy súlyosabb kalapáccsal lendületből ráütnének) tulajdonképpen azzal el is vesztette a védelmi funkcióját, is repedhetett csak épp nem látni, ilyenkor csere, mert nem biztos hogy kibír még egy ugyanolyan, vagy nagyobb behatást.
Én nagy farmer nadrágos vagyok, így vezetésnél is ilyen nadrágot húzok.
Nem írtad milyen stlusú felszerelést tervezel.
Nekem bőrcuccaim vannak mert sokszor haladok gyorsan.
Motoros ruhán lehet spórolni ha decemberben vásárolsz pl,olyankor vannak kedvezmények illetve szezon is messze van.
Nekem a bőr ruha egy sixgera evo,mai árát nem tudom mikor én vettem 120ért volt kirakva a shoxba de mivel hátul a deréknál volt egy árnyalatnyi elszineződés rajta így 100ért ideadták.
Bőr kesztyű 18ezer volt.
Forma csizma 60,abból talál mugent tudsz venni olcsóbban úgy 50korül jót de érdemes felpróbálni nem neten rendelni mert nekem is 41-42-es cipők szoktak jók lenni de ebből 44-es volt a méretem.
sisaknál szintén kifogtam egy akciót,egy scorpion exo 1200air tenebris sisakba botlottam egyik boltban 70ért.
ajánlom amúgy az 510-eseket is scorpionból,de nézz szét a givinél is. nekik is vannak relatíve olcsón jó sisakjaik.
sajnos ezilyen meg kell fizetni de tény hogy rengeteget számít egy esés során így hát megéri.
A ninja egy családnév,van belőle kicsi is de van belőle nagy 200lovas is.
Nevezzük inkáb rendesen zx.... nek
Ha jól gondolom a zx400ra gondoltál.
Ruha terén gondold végig mire fogod leginkább használni és aszerint válassz.
Mert írtál gyorsaságit is meg sporttúrát is.
gyorsaságisok ugye bőr cuccot használnak, akik meg túráznak azok meg inkább a praktikusabb, kényelmesebb cordura ruhákat részesítik előnyben.
Legjobb persze az ha van mind kettő. Legszívesebben én is úgy csinálnám hogy ha túrázni megyek cordurát veszek fel csak hát az is ott van 100-120ezerbe egy normális szett,aztán mindig másra jobban kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!