Tényleg annyira gáz egy 600-as sportmotor kezdőmotornak, mint ahogy mondják?
Nyilván nem egyenesen arányos a kettő, de azért általánosságban pl. egy 1000-es ninja nagyobb lesz, mint egy 400-as. De persze vannak kivételek, meg 1000-es és 1000-es sem ugyanakkora.
Túraendurók szimplán nem tetszenek. Világéletemben a sportmotorok tetszettek, most, hogy kicsit idősödöm már egy-két naked is bejön, illetve pár cruiser, pl. rebel 500 vagy ducati diavel.
3-as, teljesen egyetértek veled, bár itt a gáz jelzőt inkább úgy értettem, hogy tényleg annyira veszélyes-e vagy öngyilkosság-e, mint ahogy mondják. Bár hálistennek már nem 18 éves fejjel gondolkodom, ezért is igyekszem racionálisabban átgondolni az egészet.
Akinek a 600-astól meg lefittyen a szája, az meg vagy egy arrogáns p*cs, vagy nem tudja, hogy 2-esben 180-at simán megy, utána meg még van 4 fokozat..
#4 Ezt te tudod, de szerintem érdemes a kényelemre is fókuszálni ha esetleg hosszabb utakat tervezel, és az utasra is gondolsz. Én mondjuk 49 éves fejjel biztos nem kuporognék már egy sportmotoron, így is eleinte fájt a nyakam egy hosszabb úton, pedig a V-stromon nem kell kuporogni, főleg, hogy én csak 171 centi vagyok.
Viszont a nagytudásúak szerint kezdő motornak semmiképpen nem szabad idomos sportmotort venni, mert akár álló helyzetben is eldöntheted, onnantól meg reccs az idomzatnak, meg a kicsi kormány sem előnyös kezdőknek, így elsőre inkább nakedet vegyél szerintem.
Elég magas vagy sportmotorra,nem a te megasságodhoz tervezik a sportmotorokat így neked extra kényelmetlen lehet egy sportmotor. Inkább néznék a helyedben valami kényelmesebb naked-et.
Ha eltekintünk a kényelemtől és pusztán azt nézem hogy 600-as sportal akarsz kezdeni akkor azt mondom hogy sportmotorral nem tanácsos kezdeni a sok drága idom miatt. A kezdetekkor szinte biztos hogy lesznek eldőlések,elborulások akár egy helyben ami törheti az idomokat. A 600-as ereje ugyan elég sok kezdéshez de 600-asokat pörgeti kell hogy feléledjenek. Így ha nem csúcson járatod akkor elég kezes kis motor ami nem fog hirtelen meglepetést okozni ha nem elég finoman kezeled a gázt vagy a kuplungot.
De mondom ilyen magasságal én inkább nakedet választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!