Valaki rakott már kis robogóra ülésfűtést? 50-esre, vagy 70-esre. Valamint használjátok a robogót télen is?
Nem sok értelme van, ezzel együtt is fázni fogsz.
Egyszer mentem robogóval mikor olyan +7 fok körül volt kint de azt hittem lefagyok. Hiába volt 2 nadrág rajtam, sál, vastag kesztyű.
Nincs már robogóm de 15 fok alatt nem mennék vele.
Normális motoros ruhát kell venni, mert azon nem fúj át a szél. Béléses Cordura ruhában, én még 10 fokban is simán motoroztam.
Amúgy megnézném ezt az USB-s ülésfűtést, mert lehet kapni utólagosan beépíthető fűtőlapot, de azok 12 Voltosak, a power bank meg csak 5V. Inkább egy nagyobb akkut(vagy még egy kisebbet) kell tenni a robogóba, és arról működtetni, plusz egy markolatfűtés se jöhet rosszul.
A motoron a lábadról fogsz fázni, nem az ülésről.
Azt éri a hideg szél állandóan, a segged nem éri.
köszönöm. hasznos válaszok voltak.
5-ös. Miért kellene akksi? A robogók 12 V rendszerűek, a generátor pedig tölt annyit, hogy vigye az ülésfütést is. Maximum vastagabb kábellel kell csinálni. Ha a generátor mégsem bírja, akkor nem kapcsolok tompitottat.
Bár a hozzászólások miatt már nem is érdekel annyira ez az ülésfűtés dolog.
vagy nem használom télen, vagy a lábam elé veszek valamit
Ha annyira motorozni akarsz télen, akkor egy sísapka jobban jön majd, mint bűvészkedni, az ülést fűteni.
Én pont azért nem ülök rá télen már, mindenképpen fáztam rajta ameddig kénytelen voltam ráülni téli időszakban. Még ha két kabátot vettem is fel (vékonyabb, vastagabb), bukó alá sapka, vagy símaszk, plusz a nagy beöltözés már inkább hátráltató a közlekedésre való koncentrációban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!