Ism@rtek olyat, akinek van a kocsijában klíma, de nem használja?
Figyelt kérdés
#klíma katasztrófa
aug. 17. 12:59
1/12 anonim válasza:
ja, elmebeteg, fel sem fogom, hogy 40fokban, hogy lehet klíma nélkül lenni.
2/12 anonim válasza:
Utaztam ilyen kollégával, de az szarrágó volt,inkább leiizadt,mint hogy bekapcsolja mert többet fogyaszt.
3/12 anonim válasza:
Olyat is ismerek akinek van kocsija, de nem használja(és nem azért mert nem jó).
4/12 anonim válasza:
Én. Elég öreg autóm van, sz@r klímával. Előbb hazaérek, mint hűtene. Hosszú úton mondjuk használom, de az ritka.
5/12 anonim válasza:
Ja, anyám. Nem takarítja évek óta, szóval jobb, ha nem kapcsolja be.
6/12 anonim válasza:
Én se szoktam, csak viszi a teljesítményt, nem olya sok az a 170 lóerő, hogy lenne belőle fölösleges ilyenekre.
7/12 anonim válasza:
Volt munkahelyemen a szolgálati autó sofőrje.
Mert ugye a klíma picikét emeli a fogyasztást, és akkor kevesebb benzin marad neki. Valami norma alapján számolták az autó fogyasztását, és ha kevesebbet fogyasztott, akkor megkapták a különbözetet. Vagy tán meg se kapták volna, csak ő kitankolta magának feketén és hazavitte.
Jó sz...rágó, ügyeskedő fickó volt. Mi meg főhettünk az autóban, ha kiszállásra mentünk.
8/12 Szolovjov válasza:
Ismerek. nem bírja a klímát, beteg lesz tőle.
9/12 anonim válasza:
A volt kollégám volt ilyen, inkább lehuzta az ablakokat és úgy ment, ült a huzatba es kesz. Ő nemfog klimazni azt csak akkor lehet bekapcsolni ha mar a motor bemelegszik meg ilyen teoriai voltak, mindegy is.
10/12 anonim válasza:
Akitől vettem a kocsit ő se igazán használta. Én meg most azért nem használom mert elromlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!