300-400 LE-s autoba milyen hideget fuj a klima?
Figyelt kérdés
aug. 13. 13:09
1/10 A kérdező kommentje:
Mennyi a leghidegebb C fok amire be lehet allitani?
aug. 13. 13:10
2/10 anonim válasza:
Ugyanannyi mint egy 150 lovas kocsiban. Hiába a 400 ló, akkor sem lesz mélyhűtő.
4/10 anonim válasza:
455 LE-es Volvo-ban 16-26 °C köötti hőmérsékletet lehet beállítani, illetve van egy "HI" állás, arra, hogy gyorsan átmelegítse az utasteret.
6/10 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem a sok lóerő hidegebbet csinál
aug. 13. 13:52
7/10 anonim válasza:
Nekem az 55 lóerős szaromban is olyan hideg van, mint a 150 lóerősben...csak lassabban hűl.
a kompresszor mérete nem motorfüggő.
8/10 anonim válasza:
Pont, hogy melegebbet. Nagy köbcenti, sok ló, nagyobb hő. A fizikát nem lehet megb.szni.
10/10 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést... A kaszni méretére méretezik a klímarendszert, nem a motor teljesítményéhez. Azaz hasonló méretű személyautóban ugyanúgy maximum pár kW-os hűtőteljesítménye van a klímának. Attól, hogy a motor tud 400 Le-t, nem teszik bele egy mélyhűtőkamion hűtőrendszerét. Mi értelme lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!