Oláhúr kérdése:
2003 c vectra 2hónapja elszakadt a vezérműszíj. 1hónapja le engedtük a vizet a termosztátnál.kapott egy másik felsíkolt, nyomás próbázott hengerfejet. a nagy gond hogy nincs fűtés.termosztátot kicseréltem. az összes cső meleg. de hideget fúj bent?
Figyelt kérdés
kérlek segíts ha tudsz valamit!2023. nov. 17. 19:38
1/9 anonim válasza:
A termosztátnak nincs köze a fűtéshez.
Hogy lehet hogy meleg minden cső és hideget fúj?
Ami a radiátorhoz megy és a vissza menő is meleg??
2/9 A kérdező kommentje:
igen!
2023. nov. 17. 20:18
3/9 anonim válasza:
Fűtés csappantyú megszorult kinti levegő állásban. Ez is egy lehetőség
4/9 A kérdező kommentje:
nem értem! pontos neve?
2023. nov. 17. 20:31
5/9 anonim válasza:
Vidd szerelőhöz mert ezek szerint te nem értesz hozzá.
6/9 A kérdező kommentje:
ja és most vettem eszre hogy vizes az anyós ülés előtti rész
2023. nov. 18. 12:19
7/9 anonim válasza:
Jaa, hamarabb is körbe nézhetted volna.
8/9 A kérdező kommentje:
nem vizes egyáltalán. ma átnéztuk újra legtelenitettünk. a bemenő es kimenő csöveket le vettük a tüzfalról slaggal racsatlakoztunk kimostuk a raiatort de mind hiába.. ugyanúgy nincs fűtés. megnéztük azt is hogy amikor a hidegröl melegre kapcsolom akkor vált-e és vált ugyhogy a futes motor is jó. tanácstalan vagyok.
2023. nov. 20. 15:30
9/9 anonim válasza:
Ha minden így van ahogy írod? és körbe megy benne a víz és fel is melegszik, de mégse fűt, akkor a radiátornál kell megnézni a terelő lemezeket hogy nem-e elmozdultak, eltörtek és a levegőt nem a radiátoron keresztül fújja a motor. Valahol falsot szív és nem a radiátoron melegszik fel a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!