Miért vesznek a magyarok magasabb kategóriás
használtautót, mint amit megengedhetnének maguknak?
Figyelt kérdés
Van ugye az a réteg, aki 1 millió alatt nézelődik, a magyar használtautó piac kb 40%-a. Reális vétel egy ilyen árkategóriában szerintem: yaris, régi civic, kis chevroletek, opel g astra, fabia stb. Na ilyenkor ugrik bele a menő csávó a 2.0 pdti passatba, ódi a6/4/3ba, e43 béjemvébe.
A másik kategória, amikor felveszi az átlag Józsi a cofidist, hogy vegyen egy 10 éves prémium ódit, vagy VW paszujt. Na már most ez a generáció az, ahol már brutális alkatrészárak vannak, meg bonyolultabb jóval szerelni ezeket.
#20 Földrajztanárod forog a sírjában gondolom. Feltételezem, már meghalt, ha ilyen embert tanított, aki azt hiszi, hogy a Kárpát-medence az Balkán.
aug. 28. 22:41
22/31 anonim válasza:
Magyarisztán javában Balkán a mentalitás tekintetében, de akár Kaukázus is lehetne….
aug. 29. 05:44
23/31 anonim válasza:
Nem tudom, honnan szeditek ezt a magyar mentalitás dolgot, a fritz, a sógor vagy a belga sokkal idiótább és bunkóbb nép.
aug. 29. 08:00
24/31 anonim válasza:
Én sem veszek ilyen lefingott kotlát, meg persze villanyost sem aranyáron, aztán azon kattogjak még, hogy mennyit és meddig mehetek töltés nélkül.
aug. 29. 09:13
25/31 Senior Séf válasza:
Mert dől a médiából a "merj nagyot álmodni" szlogen.
aug. 29. 15:26
26/31 anonim válasza:
"Feltételezem, már meghalt, ha ilyen embert tanított, aki azt hiszi, hogy a Kárpát-medence az Balkán."
Miből gondolod, hogy az ilyen egyáltalán járt iskolásba?
aug. 30. 20:45
27/31 anonim válasza:
Mondjuk lehet nem is földrajzi értelemben gondoltam, hanem inkább társadalmi es mentalitási szinten, mert bizony ebben az értelemben a magyar veri a balkánt, sőt jobbról előz a kanyarban.
aug. 31. 07:49
28/31 anonim válasza:
#27 Csak tudnám, mit értetek "mentalitás" alatt. Az emberiség kb. annyiban különbözik a sz*rt dobáló majomtól, hogy cipőt hord. Nehogy azt mondd már nekem, hogy Nyugat-Európában kulturáltabbak az emberek. Ugyanolyan az is, mint a Balkán, csak másban nyilvánul meg.
aug. 31. 12:17
29/31 anonim válasza:
Igazad van, people=shit, de én sajnos úgy látom, hogy a nyugat európaiak azért mégsem olyan hogy is mondjam, alpáriak mint a magyarok.
Az értékrend is különböző.
aug. 31. 14:24
30/31 anonim válasza:
Az értékrend különböző, de ugyanolyan közönséges bunkók, vagy még inkább. Legalábbis amely országokban legalább egyhuzamban fél évet leéltem, azokban ezt láttam (ahol csak 1-2 hetet töltöttem, arról nyilván nem tudhatok véleményt mondani, ezért nem is fogok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!