Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek a magyarok...

Miért vesznek a magyarok magasabb kategóriás használtautót, mint amit megengedhetnének maguknak?

Figyelt kérdés

Van ugye az a réteg, aki 1 millió alatt nézelődik, a magyar használtautó piac kb 40%-a. Reális vétel egy ilyen árkategóriában szerintem: yaris, régi civic, kis chevroletek, opel g astra, fabia stb. Na ilyenkor ugrik bele a menő csávó a 2.0 pdti passatba, ódi a6/4/3ba, e43 béjemvébe.

A másik kategória, amikor felveszi az átlag Józsi a cofidist, hogy vegyen egy 10 éves prémium ódit, vagy VW paszujt. Na már most ez a generáció az, ahol már brutális alkatrészárak vannak, meg bonyolultabb jóval szerelni ezeket.

aug. 27. 07:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

6, albániában általában a régi merciket tartják becsben, azok megbízhatóak is voltak.

Na meg gondolom a mafia az újakat is. csak merci meg fehér legyen :D

aug. 27. 11:17
 12/31 anonim ***** válasza:
89%
én nem veszek, pedig magyar vagyok
aug. 27. 12:42
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

"a magyar használtautó piac kb 40%-a"

Ezt a 40%-ot alá is tudod támasztani?

aug. 27. 12:46
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel önmagában nem lenne bajom, hiszen mindenki maga osztja be a pénzét és el tudom fogadni, hogy valakinek a kocsi a fontosabb.

A bajom azzal van, hogy az összes fiatalkori ismerősöm akik BMW-kkel jártak míg én tandíjat, lakbért fizettem, most azzal jön, hogy "szerencsés vagyok" :D

Szerencsés vagyok, mert jó a fizetésem, szerencsés vagyok mert van lakásom stb. Hát nem, nem vagyok, hanem rohadt sokat tettem érte, hogy legyen és ez lemondásokkal járt.

aug. 27. 13:18
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
#10 Mire?
aug. 27. 14:47
 16/31 anonim ***** válasza:
30%
#15: amire csak akarsz, bőven van miből választani
aug. 27. 14:58
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a magyarok, más országban is próbálnak az emberek drágább autót venni mint amilyet reálisan megtudnánk engedni maguknak.

Engem nem zavar, mindenki arra költi a pénzt amire akarja.

Sok olyan embert is van aki járhatna sokkal jobb autóval mint amilyen van neki viszont őt ez nem érdekli.

A lényeg hogy nem szabad az autó alapján ítélni az embert.

Én is tudnék venni új autót de tudom, hogy egy hónap után úgyis megunnám és ugyanúgy tekintenek rám mint a mostani autómra. Ameddig a mostani működik addig nekem megfelel.

aug. 27. 17:54
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Hámmer azt gondolják, hogy egy szétf*ott Béjemvében is az igazi kipcsák életérzés előjöhet, ezzel menőzve mások előtt.
aug. 27. 22:22
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Mert kevés lett a centi.
aug. 28. 09:16
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
Mert szakadt kis balkáni nép a magyar, és azt hiszi többnek fog látszani, ha beül egy használt német tragacsba. Közkedveltek a BMW(Balkanische Motoren Werke) termékei, mivel már pár ezer euróért is hozzáfér a paraszt, aztán játszhatja benne a nagy maffia főnököt. Ja addig amig a check engine lámpa be nem köszön, és rá nem költi az autó értékének háromszorosát. Ez a magyar valóság, kicsit proli kicsit savanyú, de kicsit nyugat ízű is.
aug. 28. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!