Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok, Magyarországon...

Mit gondoltok, Magyarországon sokan nem olyan kocsit vesznek mint amit megengedhetnének maguknak?

Figyelt kérdés

A pár éves használt prémiumokat veszik azok akiknek az anyagi helyzetük inkább egy új de kisebb kategóriás autót engedne meg (Suzuki, Dacia, stb), viszont a pár éves prémium fenntartására kötelező szervizekre szűkösen van anyagi keret így elkezdődnek a sufnimegoldások. A huszonéves prémiumokat veszik akiknek legfeljebb egy 1.3 Swiftet vagy egy F Astrát engedne meg az anyagi helyzetük így szintén megy a tákolás. A hahu legelső találataiban szereplő 100-200ezer Forintos huszonéves alsóbb kategóriás autókat pedig veszik akiknek az éves bérlet való, mert ha jön egy kicsit nagyobb szerviz vagy többet kell tankolni mint 2ezer akkor nincs miből finanszírozni.

Csak én látom hogy sokan vannak így ebben az országban? Hogy sokan túl lőnek a célon mint amit valóban megengedhetnének maguknak?

márc. 2. 22:18
 1/10 anonim válasza:
100%

Szerintem azért nem ennyire rossz a helyzet. Amúgy szegeden pl.: 105 ezer egy éves bérlet… Meg hát, mi számít prémiumnak? Egy Audi? Egy Lexus? BMV? Ferrari?

Nekünk most 15 éves autónk van, az a típus, amiről gyerekként álmodoztam, hogy lesz egyszer. Miért lenne jobb egy F-Asztra, amikor se külseje, se belseje, se teljesítménye nem tetszik, sőt, még annyi extra sincs az alapkovitelben, mint az autónkban?

Ami kimaradt a kérdésedből, az a szerelem-faktor. Mert sokan úgy vesznek autót, hogy tetszés alapján.

Másrészt egy megbízható autót kevesebbet kell 10 éves korában szerelni, ha addig karban volt tartva, mint egy 3 éves nem túl jót…

márc. 2. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Igen, hisz régi swifttel nem lehet csajozni, mert lenéznek. Veszel egy roncs Audit 2 év műszakival akkor meg tapadnak rád a csajok. Így megy ez manapság.
márc. 2. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A magyar emberre általában véve jellemző a rongyrázás, hogy többet akar mutatni, mint amit valójában megengedhetne magának. Ezért a lakosság döntő többségének nincs tartaléka, mindenét feléli. Ha sokat keres, akkor a sokat éli fel.

Ha meg még nincs is olyan sok jövedelme neki, akkor meg az a helyzet van, amit te is leírtál, kérdező.

márc. 3. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem annyira nem jellemzo ez. Az ismerettsegi koromben akikrol tudom hogy milyen az anyagi helyzetuk azok olyan autoval jarnak amit meg tudnak engedni, sot sokan akar jobb autoval is jarhatnanak. Olyat is tudok akinek autoja sincs pedig biztos lenne ra penze.

Amerikaban sokkal tobb ember van aki tulvallaja magat mikor autot vesz.

márc. 3. 03:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Kinek mi fontos. Vkinek a kertes ház, minden évben házfestés, függönycsere, más meg az autókat szereti, arra költ. Nekem jó a kis Fiesta, fapados, ide - oda elmegy, sosem kellene egy menő autó, azt meghagyom a férfiaknak, akik értékelik a lóerőket.
márc. 3. 07:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Van igazság benne. Viszont akiknek egyértelműen az autó az önkifejezést jelenti az biztos, hogy nem egyszerű autót vesz.
márc. 3. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Oké, hülye, aki használt, nagyobb presztízsű, jobb autót, vesz ahelyett, hogy ülne a lelektelen közlekedőedényben.
márc. 3. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell messzire menni,az édesapám is ilyen.Kellett neki a nagy,luxus autó,mert a haverjai is ilyenekkel járnak.De már évek óta csúszik a kuplung,de sajnálja rá a pénzt,megcsináltatni.A kopott gumikat is csak azért cseréltette le,mert állandóan csesztettem érte.Igazából nem tehetné meg,hogy ilyen autója legyen.
márc. 3. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen is.

Nálunk ez úgy megy, hogy a modern autók nem tetszenek a feleségemnek.

Ezért egy majd 30 éves tigrát vezet pedig megengedhetnénk sokkal drágábbat is.

Aztán hitelre nem veszünk semmit.

Amire van pénzünk azt megvesszük amire nincs azt meg nem.

Ahány ház annyi szokás szerintem.

márc. 3. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem veszek ilyen lefingott kotlát, meg persze villanyost sem, aranyáron, aztán azon kattogjak még mellette, hogy és meddig mehetek töltés nélkül.
aug. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!