Kocsi csomagtartó spoiler lip miatt rendőrök mennyire piszkálnak, szeretnék kocsimra?
Figyelt kérdés
Alfa gt,
engedélyel felrakatni mindenki tudja mennyibe kerül a spolier árán felül..
aug. 9. 13:56
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire szemet szúró. A szolid spoiler, ültetés, stb. nem érdekli őket. Az, amikor vetekszik egy drag car spoilerével vagy húzza a szikrát mert annyira leér, azt azonnal kiszedik.
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod hogy
ezt nyugodtan fel tehetem?
ha nem jó a link akkor google alfa gt spoiler, race shopon
aug. 9. 16:37
4/6 anonim válasza:
Szerintem simán. Azért ez eleve egy ritka autó, nem fogják tudni, hogy milyennek kellene lennie. Ha egy Civicre tesz valaki Mugen szárnyat, az elég feltűnő. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel a választás erre esett, 15cm magas 18vastag, és kb 140szeles
Alfa GT biscione spoiler
Kb 60k
És van tüv engedélye magyar papír semmi hozzá rendőr kotoszkodik gyakorlatilag ez minden országában jó csak itthon nem 😆😬
Kocsi biscione küszöböt is kapott és majd front spoilert is ha ültetés után nem fog leerni eleje kocsi beállón
Ua minden tüv engedélyes de magyar papír semmi és hazánk a német papírt nem fogadja el😆
okt. 10. 14:29
6/6 A kérdező kommentje:
Ua ügyben csináltam másik topicot tüv engedély viszont nincs magyar engedély
okt. 10. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!