Szivargyújtó-foglalatot szeretnék szerelni a kocsi csomagtartójába,számítsak valami komplikációra?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam ilyet,de elméletben nem tűnik bonyolultnak.Kell hozzá állandó 12 volt,meg test.De azt még nem tudom honnan vigyek hátra 12 voltot...jún. 29. 15:56
1/6 anonim válasza:
"De azt még nem tudom honnan vigyek hátra 12 voltot.."
Vezetéken. Szépen végigfűzöd a kocsin.
2/6 anonim válasza:
Tele van az autó hátulja vezetékkel, az egyiket tán csak megtalálod, nem?
3/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg fogyasztó van a kocsi hátulján.A gond az,hogy ezek főleg a világítás vezetékei,amikben nincs állandó áram,csak ha felkapcsolom a világítást.Márpedig fontos lenne,hogy gyújtás/világítás nèlkül legyen feszültség alatt a szivargyújtó.
jún. 29. 16:35
4/6 Noren1989 válasza:
Hàtraviszed és annyi.
Mondjuk nem àrtana a keresztmetszetet méretezni.
5/6 anonim válasza:
A belső világításban lenni kell állandó áramnak.
Ha van a csomagtartóban világítás.
6/6 anonim válasza:
Gondolom nem szivargyújtó kell, hanem valamilyen 12v pár amperes forrás.
Ehhez ne használj semmi meglévő vezetékelést, nem erre vannak tervezve. Tűzesetet is kockáztatnál vele.
Hátra kell vezetni egy megfelelően vastag + kábelt, biztosítékkal, relézve.
Ha meg is csinálod magadnak a vezetékelést, ellenőriztesd szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!