Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gumit tudnátok terepre...

Milyen gumit tudnátok terepre ajánlani simsonra? Én ezen gondolkoztam csak nem tudom, hogy milyen, aki esetleg vett már ilyet megosztaná tapasztalait erről?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 8. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit.

[link]

aug. 8. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz terep alatt? Földút, néha pocsolya? Országút nulla?
aug. 9. 03:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,pontosan erre gondoltam, aszfalton is csak annyit mennék vele amíg kiérek a földútra.
aug. 10. 01:56
 4/6 anonim ***** válasza:
K32 mintás Fortune gumit vettem pont én is ilyesmi használatra, nincs rá különösebb panaszom, középen is sűrű mintával aszfaltra is jó. Csak terepre K46 lehet jobb volna.
aug. 11. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
K52 (cross) lehet túlzás, de ha sok az emelkedő és sár, nincs aszfaltos használat, végülis miért ne. Mondjuk itt ugye nagy kraft sincs, amit le kellene adni, de pl lehet jobban kapaszkodik oldalirányban, illetve fékezésnél, ha nem telik meg a minta földdel. Élettartamban cross kevesebbet bír nyilván.
aug. 11. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

16:20;

K46-es gumin én is gondolkodtam de úgy olvastam,hogy az már nem igazán lenne jó.

16:26;

Az szerintem már egy kicsit túlzás lenne, meg ahogyan írtad is ahhoz már nagyobb teljesítmény is kéne.

aug. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!