Plüss belső vagy félbőr? Jelenleg ülés cserén gondolkozok plüss ülésemet szeretném cserélni az autóban Alcantara félbőrre Valakinek valami tapasztalat? (Passat b5.5)
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 19:33
1/4 anonim válasza:
Sima szövet miért nem jöhet szóba? Amúgy biztos hogy az alcantara félbőrt venném. A plüss már nagyon ódivatú, öreges.
2/4 anonim válasza:
Mi az hogy félbőr?
Olyan nincs, vagy bőr van vagy bőr utánzat van.
3/4 anonim válasza:
#2 A félbőr azt jelenti, hogy az ülés középső része például szövet vagy egyéb textil és a szélein, általában a combtámaszon és az oldaltámaszokon bőr.
Én tapasztalataim alapján nem vennék félbőr ülést. A feljebb említett részeken a ki-, beszállástól hamarabb meggyűrődik és kirepedezik, mint a sima textil. Ápolásnál pedig több odafigyelést igényel, mint egy teljes bőr, mert valamelyik bőrtisztítók foltot hagynak a textilen száradás után, aztán azt is lehet takarítani pluszban.
4/4 anonim válasza:
nekem alcantra félbőr van. Szeretem, nem cserélném. Igaz nem melós autó, így a tisztítással nincs gondom.
Ha te koszosan, munkásruhában használod, akkor áll, amit #3 írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!