Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A családodban, a felmenőid...

A családodban, a felmenőid közül kinek volt először autója?

Figyelt kérdés

Milyen autója volt és mikor?

Az én nagyszüleimnek se autójuk se jogosítványuk nem volt. A nagybátyámnak volt autója először de ha csak egyenes ági rokont nézünk akkor apám volt az első. A 80-as években lett egy akkoriban vadonat uj Daciaja a Merkurtól.

Van itt olyan akinek a családjában már az 50-es, 60-as években is volt autó?

2024. aug. 3. 01:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Öregapámnak. Talán moszkvics lehetett, nem tudom.
2024. aug. 3. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Apunak 1987-ben egy új 120-as piros Skoda. Mikor megszülettem, azzal jöttek értem.
2024. aug. 9. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyapámnak 1974ben egy 100as Skoda
2024. aug. 9. 10:16
 14/15 Hintalow ***** válasza:
Apai nagypapámnak volt valamikor a hatvanas évek elején (újságíró volt, sokat utazott külföldre, európán kívülre is, szóval könyebben kaphatott)
2024. aug. 9. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Apai nagyapámnak volt először autója, egy Skoda S100-as a 70-es évek elejétől. Az autót hamarabb megvette minthogy a jogsit megcsinálta volna. Nem is tette le utána sem, úgy járt évekig. Mivel TV szerelő volt az összes környékbeli rendőrrel jóban volt, messze meg nem ment vele.
2024. aug. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!