Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dohányzol? A családodban...

Dohányzol? A családodban hányan dohányoztok?

Figyelt kérdés

aug. 1. 21:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem dohányzok, egyedül apám teszi ezt a "nemes" cselekedetet.
aug. 1. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:

Leszoktam + egy leszokós családból származom.

Anyukám + nagynéném úgy 15 éve szoktak le együtt, apukám 10 éve, unokatesóim nem tudom, de ők is dohányoztak egy ponton, de már leálltak, én pedig 5 éve kezdtem, és másfél éve hagytam abba✌️

Jelenleg asszem csak vapezik valamelyik fiatalabb családtag.

aug. 1. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ez drága hobbi.
aug. 1. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem. De nem is akarok. Elég volt amikor 14 éves voltam.
aug. 1. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom, a családból egydül apám húgának a férje dohányzik.
aug. 1. 22:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Anyám cigizik, apám néha, meg apósom

aug. 1. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:

Már csak vape 4 éve. Előtte 12 évig dohányoztam. Férjem hobbidohányos, kb egy doboz cigi egy éves fogyasztása.

Szüleim dohányoznak, szerencsére már viszonylag keveset.

aug. 1. 23:22
 8/17 anonim ***** válasza:

Igen. Igaz, vape-et szívok most már, régen töltöttem, tekertem a cigit. Annyit sosem voltam hajlandó elkölteni rá, amennyibe egy doboz került.

Mindkét szülőm dohányzott fiatalkorában, viszont anyukám leszokott a terhessége előtt, és sosem szokott vissza, szóval őt nem láttam bagózni, leszámítva egy-két alkalmat, mikor nagy ritkán ivott.

Apukám a mai napig dohányzik, de már ő sem a dobozos cigit szívja, hanem Neo-t, vagy vape-et. Ő viszont láncdohányos volt egész gyerekkoromban. Lehet, furán hangzik, de én szeretem a dohány, és a gázolaj szagát, mert mindkettő apámra emlékeztet.

A nagyszüleink közül anyukám apja dohányzott csak, mondjuk ő alkesz is volt. Azon kívül senki. Fateren kívül senki nem dohányzik a testvérei közül, soha nem is tették. Apámnak két gyereke lett, öcsém néha elszív egy cigit, de szökőévente egyszer, ha nagyon ittas, és mindig rendes cigit, dohánnyal. Én rendszeresen fogyasztok nikotint, de leginkább e-cigiből. A rendes cigit már nehezemre esik elszívni.

aug. 2. 01:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nálunk a szűkebb családban senki sem dohányzik. Szüleim, testvérem, szülők testvérei, unokatestvéreim sem. Nagyszülők közül a négyből egy időnként dohányzott de csak idős korában szokott rá.
aug. 2. 07:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom. Családom és párom sem.
aug. 2. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!