Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelsz egy olyan...

Hogyan kezelsz egy olyan embert akit a családodban mindenki kedvel de neked nem is köszön?

Figyelt kérdés

Testvérem felesége akárhányszor jön ide hozzánk, sokszor van az, hogy hiába köszönök rá, le sem sz.r mintha nem is léteznék

Ez egy olyan dolog, hogy tényleg azt lehet csinálni, hogy akkor én is elkezdem ignorálni

De ez hosszútávon nem hiszem, hogy jó taktika

Mit érdemes csinálni?

2022. máj. 21. 16:09
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
(f)
2022. máj. 21. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Megkerdezni it, vagy tesodat, h miert csinalja?
2022. máj. 21. 16:14
 3/20 anonim ***** válasza:
Őt
2022. máj. 21. 16:14
 4/20 anonim válasza:
Hat ez eleg undorító főleg hogy a testvered ezt hagyja!!!
2022. máj. 21. 16:18
 5/20 A kérdező kommentje:

A következő a szituáció: Jönnek ide a szüleimhez ( most itt lakom velük ). És hozzák a gyereküket, és mindenki annyira el van foglalva vele, hogy kb egy szót nem lehet szólni senkihez, mert meg sem hallják, köszönni már esélytelen, vagy ha igen, akkor az úgy van, hogy ha éppen köszönnek akkor én is tudok nekik köszönni

Csak azt nem értem, hogy hogyan lehet, hogy én ennyire másképpen élem meg ezt ,mint ők, valószínű ez áll a dolog mögött

1.-es de most érted, ilyen dolgot meg kérdezni? Eleve, hogyan juthat ide a dolog? Mi sülhet ki ebből, hogy ha én erre rákérdezek?

Úgy érzem annyira orbitálisan más hullámhosszon vagyunk, hogy ezt kár feszegetni, de mégis nem tudom mit csináljak, mindig elvonulok amikor jönnek, ezt sem jó megoldás

2022. máj. 21. 16:26
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy veled van baja, vannak emberek akiknek vannak furcsaságaik. Lehet nem is szándékosan. Ha mindenki ott van akkor gondolom azt mondja sziasztok.

De ha te vagy csak otthon akkor kinyitod az ajtót és se szó se beszéd elmegy melletted? Vagy ülsz a nappaliban és elmegy melletted? Hogy kell ezt elképzelni?

Mert az is lehet hogy ezt csak te érzed és nem is így van.

Kérdezd meg anyukádat hogy látja. Mond hogy figyelje meg a következő pár találkozáskor.

2022. máj. 21. 16:49
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglakozz vele, biztos megvan rá az oka.
2022. máj. 21. 16:51
 8/20 A kérdező kommentje:

Megérkeznek a tesómék a szüleimhez, és mindenki üdvözli őket, én pl pont nem vagyok ott hanem később jövök a nappaliba, a felesége rámhéz, mivel látja, hogy jövök erre én ráköszönök de nem köszön vissza hanem arra koncentrál amit eddig is csinált ( a gyerekkel foglalkozik )

Ezt, hogyan lehetne másképp értelmezni?

Volt már olyan, hogy csak ketten voltunk akkor csak beszélgettünk az élet dolgairól, akkor nincs ez az érzés bennem, de amikor már sokadjára jön vissza ez a nem köszönés amikor sokan vagyunk. Az egy kicsit erős

Mármint, érted nem egyszer vagy 2x, hanem az évek alatt elég sokszor megismétlődnek ezek

Nem veszi észre a másikat, vagy direkt ignorál?

2022. máj. 21. 16:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Megbeszélni vele, mi a tosz baja van.
2022. máj. 21. 16:57
 10/20 A kérdező kommentje:
7es, de ez degradálja a tesómmal is a kapcsolatot mivel neki a felesége az első, és ha vele megrongálódik a kapcsolatom, akkor ez egy egyenes út, hogy rosszabodjon a tesómmal is
2022. máj. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!