Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelsz egy olyan...

Hogyan kezelsz egy olyan embert akit a családodban mindenki kedvel de neked nem is köszön?

Figyelt kérdés

Testvérem felesége akárhányszor jön ide hozzánk, sokszor van az, hogy hiába köszönök rá, le sem sz.r mintha nem is léteznék

Ez egy olyan dolog, hogy tényleg azt lehet csinálni, hogy akkor én is elkezdem ignorálni

De ez hosszútávon nem hiszem, hogy jó taktika

Mit érdemes csinálni?

2022. máj. 21. 16:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9.-es

De akkor azt érzem, hogy jön az, hogy "mi a bajod, túl érzékeny vagy blablabla..", "jaaj, dehogy is félreérted, mit kell ebből ügyet csinálni stb..".

kicsit ilyen sak matt érzés, és kb érdemes lenne megszakítanom a családom jórészével a kapcsolatot emiatt, legalább is ezek az érzések felerősödnek ilyenkor

2022. máj. 21. 16:59
 12/20 anonim válasza:
Ha nejem lenne testv3rem es velem nem lenne jóba a nője es ez ellen nem csinalna semmit akkor vele se tartanam tobbet a kapcsolatot
2022. máj. 21. 17:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Jól értem, hogy általában így cincálódnak szét a kapcsolatok, egy egyszerű nem köszönéssel, ami újra és újra megtörténik?
2022. máj. 21. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:
S mi lenne, ha egy ilyen alkalommal, mikor jossz le, radnez, de nem fogadja a koszonest, neg egyszer kozelebb erve rakoszonnel? Mondjuk integetve. S ha mondja peldaul, h szia, mar koszontem vagy vmi, akkor igy mondhatod, h ja, azt nem hallottam.
2022. máj. 21. 21:37
 15/20 A kérdező kommentje:

akkor meg átmegy erőlködésbe mintha bizonyítani akarnék valamit, ezt már próbáltam, de ha már többször előfordult, nem tudom azzal mit csináljak sokadjára

Nem az, van, hogy egy két ilyen után tisztázódik és után nem érzem ezt a furcsa viszonyt, hanem ez a bizonytalanság, hogy most akkor idejössz hozzánk és elkezdesz ignorálni és azt nekem úgy kéne kezelnem mintha nem is történt volna semmi érzés

2022. máj. 21. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor talan te is csak ignorald, ha egyutt jonnek be, akkor koszonj sziasztokot, ha pedig kesobb, akkor csak mosolyogj ra.

Lehet, csak atsiklottam felette, de milyen nemu vagy?

2022. máj. 21. 21:57
 17/20 A kérdező kommentje:
hímnemű ő mivel a tesóm felesége, nő
2022. máj. 21. 22:00
 18/20 A kérdező kommentje:

és egy ilyen jó kezdés után valahogyan valami agyi mentális technikával valahogyan elkéne érjem, hogy minden öröm és boldogság?

Úgymond a vidámsággal és kedvességgel "visszatámadni"?

2022. máj. 21. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:
De azon kívűl hogy nem mondja konkrétan azt hogy szia, van más gond is? Szóval ezen kívűl beszélgettek, szót értetek egymással?
2022. máj. 21. 22:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem az a fő gond, hogy más értékrendünk van, akinek gyereke van már 24 évesen az más értékrendű mint akinek nem, 28 évesen

A család pedig el van ájulva mikor a tesómék hozzák a gyereket, és ilyenkor totál azt érzem ,hogy valami gnóm érzelmi világom van, hogy én nem tudom ezt a majd hogynem addiktív örömködő csodálatot szolgáltatni egy gyereknek

Volt, hogy csak 2-en voltunk és akkor beszélgettünk, de mikor többen vagyunk kb lehetetlen velük kommunikálni, mindig csak a gyerek olyankor

Ugye mert nagyon erősen előjön az az érzés ilyenkor, hogy ahogyan a gyerek nő fel egyre inkább elmúlik a cukisága ezt jobb esetben felülírja a szépség és a kontrollálhatóság ha viszont nem így van akkor a szeretet csap elvan zárva, és jönnek az elvárások

Úgy érzem, hogy ez egy univerzális jel arra, hogy az ember új életet kezdjen a családjától távol, mert ez csak viszi lejjebb érzelmileg

2022. máj. 22. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!