A VW miert hagyta meg a vegletekig lejaratott TSI nevet?
Figyelt kérdés
Holott az uj motorjaik mar nem annyira katasztrofalisan szarok. Nem lett volna esszerubb egy uj betukombinaciot kitalalniuk?júl. 26. 10:18
11/16 anonim válasza:
#9 Hogy érted hogy nem ér semmit a vezérléscsere, hogy ne szakadjon el a lánc? Vagy most ezt hogy érted?
12/16 anonim válasza:
11# bocs, ezt benéztem, pedig még copyztam is. :D
13/16 anonim válasza:
Én könnyen kezelem a TSI-problémákat, nem jön VW az udvarba.
14/16 anonim válasza:
Ezt akartam mondani 13-as! Egyrészt nem kell sz.rt gyártani a másrészt nem kell sz.rt venni :D
15/16 anonim válasza:
#4: Kíváncsian várom, hogy szerinted melyik idegen szó (nincs is a válaszban) nem a jelentése szerint volt használva...
16/16 anonim válasza:
15# kíváncsian várom, hogy definiáld a fétis szót, szerinted mit jelent.
Amit hibásan idegenszónak tituláltam, inkább valóban jövevényszó.
Én így ismertem: "Bálvány, mindenek fölött álló tárgy; a test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy."
Tehát ha valki VW fétises, azt bálvanyozza, arra veri, az miért is fröcsögne és gondolná, hogy problémás az imádottja?
Nem inkább kimagyarázná, és önigazolást keresne, miért jó az, hogy kikönyököl 100 ezernél, meg hogy "nemisúgyvan"?
Nekem valahogy ebbe a szövegkörnyezetbe a "VW-fóbiás online fröcsögö passzolna".
Javíts ki, ha fordítva vagyok bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!