Rettentően megdrágultak az új autók árai a hazai piacon.Meddig lehet ezeket a végletekig túlárazott belső égésű autókat még eladni?
Ez a folyamat magával hozza a használtpiac árainak az emelkedését is,és
el fognak tűnni a kínálatból a keveset futott újszerű állapotú autók,amiből már most is kevés van.Nem egészséges folyamat elé nézünk,mert ismét korosabbá válhat a hazai autóállomány,ami mellett egyre több lesz a más dimenziót képviselő,és presztisű villanyautó.
Miért lenne drága???
Na most számolj vissza az inflációval, nézd meg régen mennyibe került, s most mennyibe kerül.
Aztán rájön az ember, azért mennyivel többet kap ma az ember, mint 10 éve az autóba. Mennyivel biztonságosabb, kényelmi extrák felár nélkül, s meg kell felelni az euro normáknak.. és akkor legyen óccsó...
2/ Most jöttem a szervízből,és 19 millióért láttam a szalonban a 2,0 literes
TDI Oktaviát.A legolcsóbb is 10-11 millió,ami gyakorlatilag alapfelszereltségű.Még a Karaoq éri meg/úgy ahogy/ ami ugyan 1,0 literes,de legalább csak 7,7 millió./!/
Borzasztóan felmentek az árak,mert egy villany sem sokkal több már,sőt...
Az újautó árak folyamatosan emelkednek, mindig is ezt tették, részben az infláció, részben az újabb és újabb kötelező extrák miatt. Viszont ami miatt most kirívónak érzed a drágulást, az nem az autók drágulása, hanem a forint gyengülése.
Szimplán 1 év alatt 10 százalékot zuhant a forint, ez látszik meg az autóárakon. Ha euróban számolod, akkor nem volt nagyobb az előző éveknél.
Oké,értem,de mellbevégott az Oktavia ára,mert ennyiért én korábban csak audit és Merciket láttam .Hova jutott a világ.? 20 milcsi egy Skoda.
Mammaamia!
Igen. Eljött az az idő amikor egy elektromos autó relatíve olcsóbb,mint egy belsőégésű technikát képviselő korszerűtlenebb társa.Érdekes helyzet.
Bizonyos túlárazott típusok problémája.
"gen. Eljött az az idő amikor egy elektromos autó relatíve olcsóbb,mint egy belsőégésű technikát képviselő korszerűtlenebb társa.Érdekes helyzet."
Tényleg? Melyik? Mondj már egy Octavia méretű tisztán elektromos autót ami olcsóbb, mint a TDI Octavia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!