Kivillant a check engine, lambdaszonda hibát olvastak ki, lehet így járni az autóval?
Figyelt kérdés
Nemrég kivillant, megnézettem, lambdaszonda hibát mutatott az olvasó. Az autó ugyanúgy megy mint máskor, nem állt le, nem történt semmi rendkívüli. Természetesen ki fogom cseréltetni de Számíthatok arra hogy hamarosan megáll alattam az autó? Vagy ez nem ilyen?júl. 25. 19:16
11/12 anonim válasza:
#10 Szerintem összekeversz valakivel, meg honnan tudod, hogy nem volt már korábban cserélve a szonda? Ennyi idős autónál már falsot is szívhat valahol, és akkor sem lesz normális szabályzás, és panaszkodhat a szondára.
Amúgy javaslom az alábbi videót, az olcsó kiolvasó csomó hibát talált, a gyári műszer meg semmit. ;)
12/12 anonim válasza:
A gyári szonda egy japán autóban jellemzően ki szokott bírni ennyit. Nálam 280-nál még az eredeti van.
Ez egy promo videó, az ilyen telefonos vackokban mondjuk én sem bízom. De a 20 Euros kínai Autel nekem idáig az összes autó motorvezérlőét tökéletesen olvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!