Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek van autója és garázsos...

Akinek van autója és garázsos családi házban lakik: hogy szoktál beállni a garázsba? Tolatva vagy nem tolatva?

Figyelt kérdés

júl. 25. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Mindig tolatva.
Általában tolatva.
Soha nem tolatva.
Általában nem tolatva.
23 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%

Még a parkolóhelyekre is a bevásárlóközpontokban tolatva. Sehova nem állok be orral, kivéve ugye a halszálkába. A saját dolgomat könnyítem meg kifelé menet.

29N

júl. 25. 10:01
 2/30 anonim ***** válasza:
81%

Utcai parkolóhelyen 99%-ban tolatva.

Itthon a garázsban változó. Így is, úgy is szoktam. Már csak azért is, mert nincs 6 méter hosszú aknám, ami kényelmesen végigérne a kocsi alatt. Így pl olajcseréhez tolatva állok be, ha a kocsi hátulján kell valamit csinálni, akkor orral előre, csak így érem el.

júl. 25. 10:06
 3/30 anonim ***** válasza:
61%
Mindig mindenhova tolatva, kivéve, amikor nem lehet (halszálka).
júl. 25. 10:27
 4/30 anonim ***** válasza:
28%

Minden esetben ORRAL előre.

Ritka nagy idiótának kell lenni ahhoz, hogy tolatgasson az ember egy fallal körülvett, szűk helyre.

Ráadásul a hazai, otthoni garázsok zöme sosem merőleges a beállóval, mindig rá kell fordulni.

Nálam ráadásul emelkedőn is van, tolatva kb 1 óra rutinozás lenne+leégett kuplung.

Orral megvan 5 másodperc alatt.

Tolatva kizárólag szűk, belvárosi parkolóhelyekre állok be, menetiránynak megfelelően ugye.

júl. 25. 10:42
 5/30 anonim ***** válasza:
47%

Izgalmas szokott lenni, amikor a tolatva beparkolt autóba igyekeznek beszuszakolni a teli bevásárlókocsi tartalmát és minden útban van és csak a szerencsétlenkedés megy.

júl. 25. 10:53
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Parkolóba, garázsba mindenhova orral állok be. Nem izgulom túl a dolgot, nem okozna gondot be tolatni. De szerintem nincs jelentősége.
júl. 25. 10:55
 7/30 anonim ***** válasza:
28%

Hát az így járt. Soha nem volt problémám, tekintve, hogy utolsónak állok, mert a többi f@szp@raszt nekib@szkodja az ajtót az enyémnek. Sétálni szoktam inkább. Meg nekem kis kosaram van, azzal járok vásárolni és azt teszem az anyós ülésre vagy a padlóra. Szval nálam ez nem játszik. Hiába szeretnél belém kötni.

júl. 25. 10:59
 8/30 anonim ***** válasza:
75%
MINDIG orral állok be, ahogy a bevásárlóközpontok parkolójába is, hiszen a csomagtartóba akarok ki- és bepakolni, és elég indokolatlan lenne azzal szívatni magam, hogy rátolatok a falra.
júl. 25. 11:06
 9/30 anonim ***** válasza:
60%
Az meg ugye köztudott, hogy az utolsó parkolóhelyet mindig szabadontartják heteskének, mert az ő kocsijára ne baszkodják rá az ajtót, csak a többire, hiszen ami utolsónak áll, arra ugye nem lehet rányitni az ajtót.
júl. 25. 11:09
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez utca függő is. Mikor forgalmas főúton laktunk akkor inkább betolattam, mert kiállásnál könnyebb ha látsz rendesen úgy ha folyamatosan jönnek.

Kis félreeső utcában beállok előre, 99%-ban úgysem jön senki mikor tolatok ki.

júl. 25. 11:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!