Akinek van autója és garázsos családi házban lakik: hogy szoktál beállni a garázsba? Tolatva vagy nem tolatva?
Még a parkolóhelyekre is a bevásárlóközpontokban tolatva. Sehova nem állok be orral, kivéve ugye a halszálkába. A saját dolgomat könnyítem meg kifelé menet.
29N
Utcai parkolóhelyen 99%-ban tolatva.
Itthon a garázsban változó. Így is, úgy is szoktam. Már csak azért is, mert nincs 6 méter hosszú aknám, ami kényelmesen végigérne a kocsi alatt. Így pl olajcseréhez tolatva állok be, ha a kocsi hátulján kell valamit csinálni, akkor orral előre, csak így érem el.
Minden esetben ORRAL előre.
Ritka nagy idiótának kell lenni ahhoz, hogy tolatgasson az ember egy fallal körülvett, szűk helyre.
Ráadásul a hazai, otthoni garázsok zöme sosem merőleges a beállóval, mindig rá kell fordulni.
Nálam ráadásul emelkedőn is van, tolatva kb 1 óra rutinozás lenne+leégett kuplung.
Orral megvan 5 másodperc alatt.
Tolatva kizárólag szűk, belvárosi parkolóhelyekre állok be, menetiránynak megfelelően ugye.
Izgalmas szokott lenni, amikor a tolatva beparkolt autóba igyekeznek beszuszakolni a teli bevásárlókocsi tartalmát és minden útban van és csak a szerencsétlenkedés megy.
Hát az így járt. Soha nem volt problémám, tekintve, hogy utolsónak állok, mert a többi f@szp@raszt nekib@szkodja az ajtót az enyémnek. Sétálni szoktam inkább. Meg nekem kis kosaram van, azzal járok vásárolni és azt teszem az anyós ülésre vagy a padlóra. Szval nálam ez nem játszik. Hiába szeretnél belém kötni.
Ez utca függő is. Mikor forgalmas főúton laktunk akkor inkább betolattam, mert kiállásnál könnyebb ha látsz rendesen úgy ha folyamatosan jönnek.
Kis félreeső utcában beállok előre, 99%-ban úgysem jön senki mikor tolatok ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!