Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a sérülést mivel lehet...

Ezt a sérülést mivel lehet javítani?

Figyelt kérdés

[link]

A lökhárítón van.

Esetleg le lehetne fújni fekete műanyag festékkel?

ma 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egy szaki sőt haverok szerint inkább bízzam a dolgokat, olyanra, aki ért hozzá, de én letisztítanám, körbe ragasztanám a felületet papírragasztóval (amit a munkahelyről hoznék) aztán vennék sima fekete sprayt az Obiban és lefújnám. Mondjuk nekem egy 17 éves autóm van, ha ez egy 10 millás autó akkor nem biztos, hogy így járnék el.
ma 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Én ugyan nem értek az autókhoz, de ez biztos, hogy a lökhárító?
ma 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

#2.

Elképzelhető, hogy egy hátsó lökhárító, bár én is inkább egy utólag szerelt küszöb-borításnak nézem, az ajtó alsó éle alatt.

Persze mint általában, most sem lehet leírni az autó tipusát, mert az borzasztó nagy titok! 😁

ma 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen mintha az ajtó alatti rész lenne.

Kapni autós boltokban javító festéket inkább azzal csináld ne Obi-sal.

ma 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez a műanyag alkatrész a jármű oldalsó ajtaja alatt helyezkedik el. Eddig úgy tudtam, hogy ezt is lökhárítónak nevezik, csak éppen az autó oldalán, az ajtó alatt található.
ma 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!