Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom hogy az akksi...

Honnan tudhatom hogy az akksi miatt indul nehezen a kocsi vagy más miatt?

Figyelt kérdés

Opel Vectra C 1.6 benzin (2008)

Viszonylag ritkán, kb 30-ból 1x kicsit tovább tart beindítani a motort. (kb 3-4 másodpercig teker, egyszer volt hogy kicsit több amikor autómosóból mentem volna tovább) pedig általában pöccre indul. Hibakód nincs.

Rövid utakat szoktam tenni általában a kocsival, kb 10-15 perc munkába reggel meg vissza délután. Ritkán megyek ki a városból. Lehetséges hogy ennyi nem elég neki hogy visszatöltsön?

2024. júl. 16. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
10-15 perc alatt simán visszatölt a generátor ott inkább más hiba lesz. De multiméterrel mérj rá a feszültségre.
2024. júl. 16. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább jeladóval kapcsolatos probléma lesz.
2024. júl. 16. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem aggódnék ezen,totál random az én kocsimmal is előfordul, hogy néha egy kicsit tovább kell tekertetni, főleg mikor forró a motor,és pl 5-10 percre beugrom valahova. De szerintem így is egy kezemen megtudnám számolni egy évben hányszor fordult ez elő.

Max egy gyertyacserét érdemes lehet megejteni.

2024. júl. 16. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Érdekes, nekünk a családban 5 autó is van/volt és mindegyik pöccre indul mindig. Ez karbantartás vagy a japán ilyen?
2024. júl. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!