Lexus LC az miért 4 személyes, ha kistermetű ember sem, meg gyerek sem fér be hátra?
A cabrió mind ilyen.
Szükségből elfér 4 ember .
De néztem videókat és a 175 centis vezető, nem tudta annyira előre állítani a vezetőoldali ülést, hogy Ő is elférjen ott és háton a lábrész akkora legyen hogy oda bármilyen láb beférjen.
Tehát aszerint, gyakorlatilag csak akkor lehet hátra beülni, ha a kocsi áll és elől nem ül senki…
De cáfoljatok meg ha ez nem így van.
Nekem jobban tetszene, ha akkor már 2 személyes lenne és nagyobb lenne valamivel a csomagtér.
6
190 centi vagyok, ha nagyon kell, Trabantban is elférek hátul. Nem hiszem, hogy ez sokkal kisebb lenne.
Ahogy fent írák, ezekben a 2+2 üléses autókban a második 2 az szükség esetére lett odarakva. Vagy a 130 centis kölöknek. Vagy csomagoknak, amik nem fértek el a csomagtérben. stb.
Itt egy teszt róla, azért ha nagyon kell van ott lábtér.
De millió és +1 modell van amiben elfér 4 vagy akár több ember is, igen ezek általában nem kabriók. Ezeket a kocsikat a "célközönség" az esetek 99.9%-ban 1 vagy 2 személlyel használja. A hátsó csak pótülés. Ha neked több "használható" ülésre van szükséged, nem ez a te kocsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!