"Ennyiért biciklit kellene venni"
Nem akartam korábban ezt írni. De a biciklik ára is nagyon elszállt a Covid óta. Ennyiért ipari hulladék áruházi biciklinek látszó tárgyak vannak. Vagy esetleg használtan lehet kifogni normálisat. Tavaly vettem új bicklit. Több, mnt a duplájába került mint ez az autó. És ez sem egy csúcskategórás karbonvázas versenybicikli, csak egy olyan, amit minimálisa meg mertem venni és jó eséllyel a következő években kiszolgál. Akkor egy autó milyen lehet, ami ennyiért sem kel el?! Erre írtam, hogy használod, amíg megy, utána bontó.
#13, pont ez lett volna a mondanivalóm lényege, hogy ma már bicikliből fél milláért közel sem felsőkategóriát kapsz! Ez egy sima trekking, vállalható komponensekkel. De pl. a teleszkóp is egy sima egyszerű spirálrugós. Pár év alatt simán megduplázódtak az árak! Sőt. Az előző biciklimet még 2008-ban vettem 70.000Ft-ért. Na műszakilag kb. ezt tudja ma a fél millás! Megnézed bármelyik Decathlon, Intersprort, Hervis, stb. szórólapot, kb. 200-250e-nél kezdődik a sajátmárkás belépő szint.
Nézegettem elektromos rásegítésűt is, de 1,0-1,2 millió forintot egy bicikli nekem nem ért meg. Ezrét vettem sima, hagyományost. (Igen, kínai no-name agymotoros valóban van olcsóbban is. De én nem merem megkockáztatni, hogy egy-két év múlva dobjam a kukába, csak mert "olcsó" volt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!