2/14 anonim válasza:
Nagyon. Fordom van, 2007-es, 260.000 km-vel de az is foskupac. Évente rámegy kb. 600.000 Ft mert alig van pár egybefüggő hónap amikor nincs valami baja.
Ebben az árban egy Seat Ibizát vagy Volkswagen Polót vennék, azok vannak a családban és kb. semmi bajuk nem szokott lenni.
3/14 anonim válasza:
Volkswagen :D lol. jó hogy nem már Pözsót ajánlgatsz csóri kérdezőnek
4/14 anonim válasza:
3. Nekem Peugeot van és elmult 20 éves, semmi baja.
A fagyállót is az idén cseréltem ki, a légkondi is eredeti és tökéletesen működik. Meg egy légtömegmérő csere.
Szelephézag állítás és vezérszett csere volt eddig vele.
6/14 anonim válasza:
Nagyon. Van rajta egy év műszaki. Addig használod, ha nem hullik szét, aztán betolod a bontóba kategória. Nem véletlenül kerül ennyibe. Látszik, hogy rohad. Milyen lehet élőben az alja?! Csillio km van benne, bármikor bármi elszállhat benne. Ez sajnos ilyen fostartály, lejárt az ideje.
7/14 anonim válasza:
Én a Focusom ( 1.6 vi benya ) 600 ezerét vettem és ugyan annyit rá is költöttem, tegnap este valami zörgő hangja volt a motornak, de hát ez ilyen.. nem új autó 13 ezer km-t mentem vele október óta.
8/14 anonim válasza:
Na vajon milyen lehet egy középkategóriás telefon árába kerülő autó.
10/14 anonim válasza:
Nagyon, elemek össze-vissza állnak rajta, küszöbök már meg vannak tákolva, az előző műszakin is alig csúszhatott át.
Ennyiért biciklit kellene venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!