Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek ha vannak páran...

Mit tegyek ha vannak páran akik próbálnak elbizonytalanítani a jogosítványba ?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég álltam neki az elméleti résznek soha nem volt gondom a tanulással hamar ment 5 tanuló voltam a családom nagyon támogat és érzem is hogy jól megy de van pár lehúzó ember akik elkezdték hogy majd úgy is nehezebb lesz és hogy elsőre nem is fog sikerülni naponta 1,5-2 órákat tanulok jegyzetelek 14 óra munka mellett szerintetek kevés amennyit tanulok és tényleg igazuk lehet ?
ma 11:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, xard le őket.
ma 11:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre voltál mind az 5 tanuló? :D
ma 11:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elméleti rész az semmi. A legostobább, 8 általánost végzett betanított munkás is átcsúszik valahogy.

A gyakorlati részen viszont simán előfordul, hogy bukdácsolnak az iskolában színötös, "stréber" gyerekek is.

ma 11:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Szarj le mindenkit, aki a bukásodat akarja, meg aki lekicsinyli a képességeidet. Ez nem csak a jogosítványodra, hanem az egész életedre nézve egy jó tanács. Ha haladsz az életedben és vannak projektjeid, akkor mindig lesz, aki majd negatívan áll hozzá ahhoz amit csinálni akarsz.
ma 11:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul irtam 5-ös tanuló voltam 😄
ma 11:57
 6/21 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam nekik hogy az elméleti része lesz a leg könnyebb vezetésnél pedig minden képpen szeretnék plusz órákat még ha biztos vagyok magamban akkor is
ma 11:58
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem írd ki újra a kérdést az alábbi módon:

- amit leírtál, a végén olvasd vissza, mielőtt elküldenéd;

- használj vesszőt, pontot, egyéb írásjeleket, tagold mondatokra ill. mondatrészekre az írásodat.

Így van esély, hogy megértjük és válaszolni is tudunk rá.

ma 11:58
 8/21 A kérdező kommentje:
Érdekes módon a többiek értették 😱
ma 12:02
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
#7: Vagy másolja be a chatgpt-be és mondja meg neki, hogy rakja rendbe a helyesírást/központozást.
ma 12:02
 10/21 A kérdező kommentje:
Pontok és vessző nélkül is tanácsot kértem nem azt hogy nyelvtanilag ki oktass 🧐
ma 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!