Mit tegyek ha vannak páran akik próbálnak elbizonytalanítani a jogosítványba ?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég álltam neki az elméleti résznek soha nem volt gondom a tanulással hamar ment 5 tanuló voltam a családom nagyon támogat és érzem is hogy jól megy de van pár lehúzó ember akik elkezdték hogy majd úgy is nehezebb lesz és hogy elsőre nem is fog sikerülni naponta 1,5-2 órákat tanulok jegyzetelek 14 óra munka mellett szerintetek kevés amennyit tanulok és tényleg igazuk lehet ?ma 11:41
21/22 anonim válasza:
Nem tudsz egy normális mondatot leírni. Ettől függetlenül ne hallgass másokra, jól gondolod, a forgalmi vezetés a legnehezebb, de azért van az oktató, hogy megtanítson.
22/22 anonim válasza:
AMikor én az iskolába nem tudtam a leckét és azt mondtam hogy pedig én tanultam.
AZt mondta erre a tanár hogy nem fontos tanulni, TUDNI kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!