Mit tegyek? Sokszor szerelni kell az autót és most a műszakin se ment át és nincs senki,aki megcsinálná, rendes szerviz itt külföldön drága. Javíttassam ezt vagy vegyek egy újabbat drágábban?
Valaki ezt mondja , valaki azt.
Újabb fel van szerelve azzal, ami nekem kell. Régiben alap dolgok voltak és a rádiót én tetettem bele utólag. Állandóan van valami baja,amiért rohangálok szervizbe , de nincs rá garancia, hogy a 6 évesnél nem kell úgy,mint a 14 évessel.
Lehet nehany embernek újdonság, de külföldön nem minden autót német nyugdijas vezetett, heti 1x bevasarolni oszt kész.
Nem vigyaznak ra, nincs rendesen karbantartva, nyomjak a szemét amig lehet, mikor javitani kellene, vesz masikat. Pl 10 eves auto már oregnek szamit, és a biztosítás is dragabb lesz, igy sokan passzoljak tovabb. Csak mi keletiek vagyunk olyan hülyék hogy azt hisszük hogy egy 11-15 eves autó meg jo allapotban van.
Kérdező, azt viszont nem mond hogy csak hivatalos szervizek vannak a környéken, es sehol egy kisebb garázs ahol autokat javitanak, kb fele annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!